A WandaVision is csúszhat, de legalább a Sólyomszem-sorozattal kapcsolatban közöltek egy jó hírt

2020. július 18. - Marvel Magyarország

Van egy rossz és egy jó hír is a Marvel Disney+ sorozatairól.

hawkeye-scarlet-witch.jpg

Miután az augusztusi programlistában nem szerepelt a Marvel Moziverzum Disney+-ra érkező Sólyom és a Tél Katonája-sorozata, több egymástól független forrás is megerősítette, hogy mégsem mutatják be nyár végén. Persze tekintettel a körülményekre ez nem akkora meglepetés, ahogyan az sem, hogy hosszú rádiócsend után a Bosszúállókra koncentráló többi széria is hallatott magáról.

A rossz hír, hogy miután az eredetileg 2021 tavaszára ígért WandaVisiont előrehozták idénre, és sokáig minden jel arra mutatott, hogy tartani is akarják a decemberi premiert, a The Hollywood Reporter információi szerint ismét jövőre debütálhat. Bár a sitcomokat idéző sorozat forgatását a Sólyom és a Tél Katonájáéval szemben sikerült befejezni a koronavírus miatti leállás előtt, de lehetett rá számítani, hogy a Marvel Moziverzum filmjei mellett a sorozatokat is utoléri a dominóeffektus, és minden eggyel arrébb csúszik a megjelenési naptárban.

A jó hír viszont, hogy még ha lassan is, de biztosan jön a Sólyomszem-sorozat, melyhez mindjárt két (valójában három) direktort sikerült szerződtetni. Szintén a The Hollywood Reporter hívta fel a figyelmünket arra, hogy Bert és Bertie, valódi nevükön Amber Finlayson és Katie Ellwood (Troop Zero, Most nevess!, The Great) rendezőpáros, valamint Rhys Thomas (Saturday Night Live, Staten Island Summer) is csatlakozott a hatrészesre tervezett szériához, hogy valószínűleg fele-fele arányban hozzák azt tető alá. A sorozat arról fog szólni, hogyan képzi ki és adja át a stafétabotot Clint Barton a képregények női Sólyomszemének, Kate Bishopnak, akit legutóbb Hailee Steinfelddel hoztak összefüggésbe.

Egyelőre kérdéses, mikor debütálhat a Sólyomszem-sorozat, miután a Sólyom és a Tél Katonája és a WandaVision sem tudta tartani a kitűzött premierdátumaikat.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416019816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása