A Fekete Özvegy rendezőnője szerint [SPOILER] átveszi a stafétát Scarlett Johanssontól

2020. július 06. - Marvel Magyarország

Nem mintha eddig nem tudtuk volna.

scarlett-johansson-florence-pugh-black-widow.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmazhat a Fekete Özvegy cselekményére vonatkozóan!

Bár a Bosszúállók: Végjátékban búcsút kellett vennünk a Scarlett Johansson által megformált Fekete Özvegytől, a karaktert még egyszer biztosan láthatjuk a saját félig-meddig eredetfilmjében. Ugyan minden jel arra mutat, hogy ez lesz Natasha Romanoff hattyúdala a Marvel Moziverzumban, de magával a Fekete Özvegy-titulussal nagyon úgy néz ki, nem most találkozunk utoljára. 

Persze a képregények ismeretében ez nem akkora meglepetés, hiszen a Vörös Szoba, más néven a Fekete Özvegy-program részeként számos fiatal nőt kiképeztek a világ leghalálosabb kémeinek és bérgyilkosainak, köztük Yelena Belovával, aki egyedüliként tudott felérni Romanoff képességeihez. A filmben a Fehér éjszakák és a Kisasszonyok színésznője, Florence Pugh alakítja majd a karaktert, aki Cate Shortland rendezőnő elmondása szerint itt is a korábbi Fekete Özvegy örökébe lép.

„Kevin Feige pontosan tudta, hogy a közönség eredetfilmre számítana, ezért nem meglepő módon, éppen az ellenkezőjét követtük el” – magyarázta az Empire magazinnal beszélgetve. „Azt viszont nem tudtuk, mennyire nagyszerű lesz Florence Pugh ebben a szerepben. Az nem volt kérdés, hogy nagyszerű lesz, de az igen, hogy mennyire. Scarlett pedig annyira bájos volt, azt hajtogatta, hogy »Ó, átadom neki a stafétát.« Szóval megágyazunk további történeteknek is.”

A rendezőnő a staféta továbbadása mellett reagált azokra a kritikákra is, miszerint míg a Végjáték befejezésében Vasember temetést kapott, amelyen a Marvel minden hőse megjelent, Fekete Özvegyről mintha mindenki megfeledkezett volna. „A rajongók felhívták rá a figyelmet, hogy Natasha nem kapott temetést a Végjátékban, de amikor Scarlett-tel erről beszélgettem, azt mondta, Natasha nem akart volna ilyen felhajtást. Zárkózott személyiség volt, és egyébként is, az emberek nem igazán ismerték őt. Ez a film cserébe lehetővé tett számunkra egy személyesebb búcsút, egy nagy és nyilvános megemlékezés helyett. Úgy gondolom, ez lesz számára a tökéletes végpont.”

Bár Amerikában ismét komoly akadályokba ütközött a mozik újranyitása, részben a koronavírusos fertőzések újbóli növekedése miatt, a Marvel Moziverzum negyedik fázisának nyitófilmje még nem mondható, hogy a kanyarban lenne: ha minden a tervezetten alakul, a Fekete Özvegyet november 6-án tűzik műsorra.

scarlett-johansson-florence-pugh-black-widow-2.jpg

(forrás: Empire Magazine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5215985044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.07.07. 08:24:19

miért nem keres a marvel egy eddig ismeretlen, nem használt hősnőt?
miért ugyanazt a karaktert akarja eröltetni?

Marvel Magyarország 2020.07.07. 09:58:15

@doggfather: Yelenára tökéletes illik az "eddig ismeretlen, nem használt hősnő" leírás. :) Természetesen értem, mire gondolsz, de minden bizonnyal két egészen eltérő személyiségről lesz szó ugyanazzal a kódnévvel, ráadásul Johansson után Florence Pugh-val nem is kívánhatnánk jobb váltást.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.07.08. 08:28:24

@Marvel Magyarország: persze, eltérő személyiség, ahogy sólyom kapitánya is az lesz, mégis az új bosszúállók névsora eddig amerika kapitány, és fekete özvegy... A többit nem ismerjük.
Ez nem túl jó.

Ismerve, és szeretve az alapanyag képregényt, ahol simán futott úgy évekig is akár, hogy thor, vasember, nem volt tagja. Mégis vették, vitték.
süti beállítások módosítása