Végső előzetes érkezett a régóta várt Iron Man VR-hoz

2020. július 03. - Marvel Magyarország

Hamarosan mi is felölthetjük a páncélt.

iron-man-vr-main.jpg

Habár a VR, vagyis a virtuális valóság játékok nem lettek annyira felkapottak, mint amire számítani lehetett, és nem is vagyunk elhalmozva velük újabban, de ma végre megérkezett PlayStation 4-re és PSVR készülékek mellé a régóta várt Iron Man VR, ennek örömére pedig a program végső előzetese is.

A játék eredetileg februárban jelent volna meg, most pedig egy-két halasztást és hosszas várakozást követően megérkezett a Tony Stark bőrében repkedős kaland. A VR játékok látszólag elhanyagoltnak tűnnek a jelenlegi generáció konzoljai esetében, viszont bőven akadnak a műfajnak lelkes rajongói és kiemelkedő darabjai, mint például a Répulbique az Iron Man VR elkészítéséért is felelős Camouflaj stúdiótól. Na meg ki ne akarna Vasember ikonikus páncéljába bújni?

„Úgy gondolom, ez a játék egy fontos mérföldköve a virtuális valóságnak” – magyarázta Ryan Payton, az Iron Man VR rendezője. „A VR technológia már egy évtizede jelen van, mégis csak most vált szokványossá millióknál, nem is beszélve a PS4 játékosok otthonáról. Nektek készítettük ezt a játékot – egy PS VR-exkluzív címet, melynek minden fontosabb elemét úgy terveztük, hogy maximálisan kiaknázza a PS VR headsetet és a kontrollereket. Őszintén remélem, hogy az Iron Man VR egy olyan nagy, ambiciózus VR játék lesz, mint amit vártatok tőle.”

A játék sztorija szerint miután a fegyverei miatt ártatlanok haltak meg szerte a világon, a Vasember szerepében tetszelgő Tony Stark ellenfele a mindenen átgyalogolni képes Szellem nevű hacker és politikai aktivista lesz, akinek egyetlen célja a milliárdos feltaláló elpusztítása. A hackelős képességeivel Szellem képes lesz közvetlenül belepiszkálni az általunk használt VR-fejhallgatóba, vagyis alkalmanként olyan élményben lesz részünk, mintha a Vasember-páncél hibásan működne.

Az Iron Man VR július 3-án, tehát már mától beszerezhető.

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4415980002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása