Alien vs. Predator vs. Vasember? A Marvel jogtulajdonába került két ikonikus sci-fi franchise

2020. július 03. - Marvel Magyarország

Egy új korszak veszi kezdetét a két világ számára.

alien-predator-marvel.jpg

A Marvel térnyerése nem ismer lehetetlent, a Star Wars és a Warhammer 40K után ugyanis most két ikonikus sci-fi franchise, az Alien és a Predator képregényes jogait is sikerült megszereznie, szóval a továbbiakban nem a Dark Horse forgalmazza a történeteiket, mint tette azt az elmúlt három évtizedben. Ráadásul a kiadó máris adott egy kis ízelítőt a jeles alkalomból.

A hírt két pofás David Finch grafikával jelentették be, aki elmondása szerint gyermeki mosollyal álmodta vászonra mind a xenomorphot, mind a Bosszúállók tornyán a lenyesett Vasember álarcot szorongató Ragadozót. A húsvéti tojásokkal teletűzdelt ízelítők ellenére az amerikai IGN leszögezi, hogy nem fogják mindkét címet rögvest beolvasztani a Marvel univerzumba, hanem kezdetben a franchise-ok már létező filmjeit, karaktereit és történeteit fogja gazdagítani a képregényes vonal.

A Marvel Comics főszerkesztője, C.B. Cebulski közleményben mesélt róla, hogy mai napig pontosan emlékszik, hol látta először ezt a két modern remekművet, és hogy a filmekre jellemző drámából, rettegésből és ikonikus pillanatokból a képregényekben is kijut majd. A kiadó legkorábban 2021-re ígéri az első Alien és Predator képregényeit, de terveznek új kiadásokat is megjelentetni a korábbi Dark Horse történetekből.

Egyáltalán nem kizárt, hogy a július 22-26. között megrendezésre kerülő Comic-Con@Home során még többet megtudhatunk majd a két világ sorsáról. Mi csak annyit tennénk hozzá a hírekhez, hogy ezek után bűn lenne kihagyni egy nagyszabású kozmikus crossovert!

alien_cover_finch1.jpg

predator-1.jpg

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9215979788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása