Megépítheted Tony Stark legendás páncélját a Vasember magazinnal!

2020. május 26. - Marvel Magyarország

Megmentheted a világot… van merszed hozzá?

roadtoextra-1.jpg

Az elmúlt években több szuperhős tematikájú gyűjteményes sorozat is berobbant a magyarországi piacra, azonban a DeAgostini kiadó augusztus végétől megjelenő Vasember kiadványa még így is különlegességnek számít, ami nem önálló figurákat, hanem egyetlen hatalmas, lépésről lépésre összeépíthető vaspáncélt kínál.

A sorozat pikantériája, hogy egy limitált kiadású Mark III-as modellt lehet vele összeépíteni, ami szuper realista 60 cm magas, és Tony Stark eredeti páncéljának összes apró részletét kidolgozottan tartalmazza. A páncél ARC reaktorában, repulzoraiban és a szemeknél számtalan hang- és fényeffekt található, ráadásul az újságokban elhelyezett részletes útmutatások segítségével az összeszerelés folyamatával is szinte minden korosztály könnyedén megbirkózhat. A sorozat minden lapszáma tartalmaz egy újságot, valamint építőelemeket és alkatrészeket, amelyekből a sorozat végére megépítheted Vasember Mark III páncéljának modelljét.

Az összesen 100 lapszámosra tervezett Vasember magazin a 10. lapszám megjelenéséig kéthetente, a 11. számtól kezdődően pedig hetente jelenik majd meg, újságárusoknál 2990 Ft-os, standard előfizetés esetén 2490 Ft-os darabáron. Az első két szám az újságárusoknál és előfizetésben is 490, valamint 1490 forintért, bevezető áron lesz bezsákolható. Az előfizetők számára extra ajándékokkal is kecsegtet a kiadó, így például poszter, gyűjtőmappa, Bluetooth-hangszóró, Power bank és a sötétben világító póló az ARC-reaktor mintájával is ütheti a markukat.

Építsd meg velünk Tony Stark legendás Mark III páncélját, és rendeld meg a gyűjteményt a weboldalról (deagostini.hu), illetve használd a személyes kódodat (IRONMARVEL), ezzel ugyanis közvetlen ránk, a Marvel Magyarországra hivatkozol, hogy az előfizetői bónuszokon túl további extra ajándékokat is kapj az előfizetésed mellé. Siess, mert a gyűjtemény korlátozott példányszámban érhető el!

Az első négy lapszám várható megjelenési időpontja:

1. lapszám – Sisak (2020. augusztus 26.)
2. lapszám – Bal csizma (2020. szeptember 9.)
3. lapszám – Jobb kesztyű (2020. szeptember 23.)
4. lapszám – ARC reaktor (2020. október 7.)

(forrás: DeAgostini)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4115718244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tamaszlav 2020.09.09. 10:04:49

És csak 250 ezer forintodba kerül.
süti beállítások módosítása