A God of War rendezője erről a Bosszúállóról készítene videojátékot

2020. május 22. - Marvel Magyarország

A God of War atyaúristene a Twitteren osztotta meg vágyát.

big_startfilmru1416669.jpg

A szuperhősös játékok nem kis részt a Batman: Arkham és a Spider-Man által kitaposott népszerűsége nem úgy tűnik, hogy mostanában fog alábbhagyni, hiszen már a kanyarban van az Iron Man VR és a Marvel's Avengers is, a lehetőségek tárháza pedig szinte kimeríthetetlen. A Kratos legújabb kalandját, vagyis a 2018-as God of Wart levezénylő Cory Barlog maga is eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne, ha készíthetne a Spider-Manhez hasonló szuperhősös játékot.

Jonathon Dornbush az amerikai IGN-től Twitteren dobta fel a kérdést az olvasóknak, hogy milyen játékot szeretnének a legjobban látni ebben a kategóriában, és ki legyen ennek a fejlesztője. A több száz válasz között olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint egy Uncharted-stílusú Wolverine a Naughty Dogtól, vagy éppen Doctor Strange a Remedy csapatától, a beteges látomásokkal és pazar akcióval megspékelt Controlt megidézve. Cory Barlog aztán a leginkább rendhagyó és izgalmas ötletek felhozatalát erősítve egyszerűen megosztott egy képet Matt Fraction és David Aja 2012-ben megjelent Sólyomszem-képregényéből.

A rendező tehát legszívesebben a 2012 és 2015 közötti képregényfolyamot dolgozná fel, amelyben Clint Barton a szárnyai alá veszi a fiatal Kate Bishopot, hogy remélhetőleg egy nap jobb Sólyomszemmé válhasson, mint amilyen ő volt. Azt talán nem is kell ecsetelni, hogy Cory Barlog szerint a Santa Monica Studio lenne a fejlesztőcsapat, és valljuk be, Sólyomszemék története már csak a kézenfekvő párhuzamok miatt is nagyszerű kezekben lenne a God of War készítőinél. Arra a kérdésre, hogy ki lenne Bishop hangja, a rendező Shannon Woodwardot (Westworld, The Last of Us Part 2) írta.

Mindenesetre, ha a játékvilágban nem is, a Sólyomszemre koncentráló minisorozatban már biztosan visszaköszön Matt Fraction szenzációs képregénye, ugyanis a Jeremy Renner főszereplésével készülő széria Clint Barton és a fiatal Kate Bishop kapcsolatára koncentrál majd, akit Barton az új Sólyomszemnek képez ki az évad során. 

(forrás: Game Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3115711198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása