A Russo testvérek felidézték, milyen volt nagyközönséggel megnézni a Végjátékot

2020. április 28. - Marvel Magyarország

Erre örökké emlékezni fog a rendezőpáros.

russo-brothers-top.jpg

Majdnem napra pontosan egy éve került a mozikba 2019 legnagyobb mozis durranásának számító Bosszúállók: Végjáték, ami akkora sikert aratott, hogy még az Avatart is lenyomta minden idők legtöbb bevételt hozó filmjeként. Az évforduló alkalmából a rajongók előszeretettel emlékeznek vissza az élményre, amikor először látták moziban a filmet, és ebből a Russo tesók sem maradhattak ki, akik mint kiderült, Kevin Feige-val karöltve osontak be egy telt házas vetítésre, hogy megnézzék a filmjüket azon a sorsdöntő hétvégén.

A Deadline számára adott interjúban a testvérpár elmondta, mennyire elérzékenyültek a nézői reakciókat látva, és hogy mit jelent számukra a közösségi filmnézés, ami egyébként is kiemelten fontos téma a koronavírus-járvány okozta mozibezárások miatt: „A legkedvesebb emlékem, amikor Anthony, én, Kevin Feige, [Christopher] Markus, [Stephen] McFeely és Lou D’Esposito beosontunk a Westwood Theaterbe a nyitóestén, hogy a közönséggel nézzük meg a filmet” – magyarázta Joe Russo. „Sosem éltem még át ilyet moziteremben, a közönség zsigeri és érzelmi szinten is összekapcsolódott, persze ennek hangot is adva. Hidegrázós és könnyfacsaró volt realizálni, hogy a történetünk ekkora erővel bírt, összehozta az embereket. Ezt sosem fogjuk elfelejteni.”

A másik direktor, Anthony Russo a gyerekkorukról és Clevelandről beszélt: „Clevelandben nőttünk fel, a rockzene és a koncertek voltak a mindenünk. Egy moziban lenni olyan, mint egy koncertcsarnokban állni; sosem hittem volna, és most, hogy része voltam ennek az energiának, látva, ahogyan a tömeg átszellemül a filmhez ekkora buzgalommal, közösen osztozva az élményen… teljesen megbénít, mivel nem tudod, hová fog kilyukadni az egész, hogy hová visz a film. Jó volt megélni ezt a pillanatot.”

(forrás: BleedingCool, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3615643382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása