A koronavírus fényében a Pókember és a Doctor Strange folytatásaira is többet kell várni

2020. április 25. - Marvel Magyarország

Ismét változott a képregényfilmes bemutatónaptár.

infinity-war-concept-art-spider-man-doctor-strange.jpg

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a koronavírus-járvány többek között a Marvel Moziverzum megjelenési naptárát is fenekestül felforgatta, most viszont közös megegyezéssel még több elővigyázatos lépést tett két stúdió is. A Tom Holland nevével fémjelzett harmadik Pókember-film eddig 2021. július 16-ra volt tervezve, azonban a bemutatóját elcsúsztatták 2021. november 5-re, a Doctor Strange pedig a hálószövőnek helyet adva jövő november helyett még később érkezik a mozikba.

Tom Holland a múlt hónapban még azt mondta, hogy júliusban veszi kezdetét a harmadik Pókember-film forgatása, amit a jelenlegi helyzetben már akkor sem szabadott készpénznek venni, főleg azzal együtt, hogy a Fekete Özvegy halasztásával a Marvel Moziverzum teljes ütemterve megváltozott. Mivel a rendkívüli intézkedések miatt tolódik a Pókember gyártása, a bemutató is eggyel arrébb csúszott az egyszer már eltolt Doctor Strange in the Multiverse of Madness helyére, ami ezzel 2021. november 5. helyett csak 2022. március 25-én fog a mozikba kerülni.

A folytatás ezzel majdnem egy teljes évet késik, miután eredetileg 2021. május 7-én jött volna, de talán öröm az ürömben, hogy a rendezői széket immáron hivatalosan is elfoglaló Sam Raimi kapkodás nélkül dolgozhat a film előkészületein. Emellett a tervezettnél később láthatjuk majd a Pókember: Irány a Pókverzum második részét is: 2022. április 8. helyett 2022. október 7-től válthat rá jegyet a nagyközönség. A Taika Waititi rendezésében készülő Thor: Love and Thunder ezzel szemben egy héttel korábban, 2022. február 11-én kerülhet a mozikba.

A filmek pontos premierdátumainak listáját itt nézhetitek meg:

  • Fekete Özvegy: 2020. november 6.
  • Örökkévalók: 2021. február 12.
  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: 2021. május 7.
  • Cím nélküli Pókember-film: 2021. november 5.
  • Thor: Love and Thunder: 2022. február 11.
  • Doctor Strange in the Multiverse of Madness: 2022. március 25.
  • Fekete Párduc 2.: 2022. május 6.
  • Marvel Kapitány 2.: 2022. július 8.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7915639204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása