BREAKING: Megvan a Venom folytatásának a címe, azonban jócskán elhalasztották a bemutatót

2020. április 21. - Marvel Magyarország

Várható volt.

1532675981_tmp_dbhx6rcvqaaclgo.jpg

Már nagyon bizakodók voltunk, hogy talán Andy Serkis filmje időben megérkezhet a mozikba, azonban rengeteg más alkotáshoz hasonlóan a már leforgatott Venom 2. utómunkálatait is megnehezítette az egész világon tomboló koronavírus-járvány, emiatt pedig csúszik a premierdátuma is. A folytatás eddig 2020. október 2-re volt tervezve, azonban a bemutatóját elhalasztották 2021. június 25-re.

Mielőtt a Disney alaposan átrendezte a Marvel Moziverzum bemutatónaptárát, kiderült, hogy a Jared Leto főszereplésével készült Morbius-filmre is sokkal többet kell várnunk, ugyanis az eredetileg tervezett nyári bemutató helyett jövő márciusban érkezik a mozikba. Ekkor már felmerült, hogy talán a Venom folytatása is hasonló sorsra jut, mivel a két produkció állítólag szorosan összefügg majd, sőt egyes híresztelések szerint az első rész stáblista utáni jelenetében bemutatkozó Cletus Kasady/Vérontó a Morbiusban szökik meg a börtönből. Ezzel viszont mondhatni helyreállt a rend.

Végül jöjjön egy jó hír is: a Paramount Pictures leleplezte, hogy az alkotás második része mostantól Venom: Let There Be Carnage (ami szabad fordításban annyit tesz, hogy Venom: Legyen vérontás) néven fut majd, ezzel utalva a Woody Harrelson által megformált gonosztevőre. Habár a Maximum Carnage mindenképp kézenfekvőbb lett volna, meglehet, hogy azt valóban egy későbbi projektre tartogatja a stúdió. 

Amellett, hogy csak több mint egy év múlva láthatjuk újra a Tom Hardy alakította Eddie Brock és a vele összekapcsolódott idegen entitás újabb kalandját, jelen állás szerint a folytatásfilm három héttel a harmadik Pókember-film előtt kerül a mozikba, már amennyiben azt nem csúsztatják el előbb-utóbb. A Venom: Let There Be Carnage direktori székébe ezúttal a jóval izgalmasabb választásnak tűnő Andy Serkis ülhetett, a címszereplő mellett pedig Michelle Williams is visszatér.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5915629402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása