Thanos volt a Marvel egyetlen kikötése A galaxis őrzőivel kapcsolatban

2020. április 18. - Marvel Magyarország

Az őrült titán első nagy színre lépése.

thanos.jpg

James Gunn számára nem volt egyszerű bevonni Thanos karakterét A galaxis őrzői cselekményébe – az író-rendező ezt egy karanténmozi keretében árulta el, miközben tweetekkel mesélt a film készüléséről. Mivel Gunn volt az első, aki a Marvel Moziverzum kozmikus szegletébe kalauzolhatta el a nézőket, kézenfekvőnek tűnhetett Thanos szerepeltetése, viszont elmondása szerint a korai tervekben erről egyáltalán nem volt szó.

„Az egyetlen dolog, amit a Marvel kért tőlem, az egy Thanos cameo volt, és hogy talán kitalálhatnék egy eredettörténetet a Végtelen Köveknek. Ezenkívül bármire vevők voltak, nem állapodtunk meg a karakterekről sem.” Habár ez valóban nem sok kikötés, mégis elég nagy feladat, amit James Gunn szerencsére kiválóan abszolvált A galaxis őrzőben. Thanos karaktere kreatív megoldásokat követelt, amelyről így mesélt a direktor: „Ő egy extra komplikáció volt, ami megnehezítette a történetmesélést. A gonosztevők közti kapcsolat túl bonyolult volt a közönség számára, és a legnagyobb nehézséget jelentette a vágás során.”

Ami a nehézségeket illeti, A galaxis őrzői harmadik részének is kijutott belőle, hiszen a James Gunn-balhé óta a film még mindig nem kapott premierdátumot, a rendező pedig egyelőre a The Suicide Squad utómunkálataival van elfoglalva. Mindenesetre Gunn nemrég annyit elárult, hogy habár a bemutató csúszása miatt valószínűleg így is átesik majd némi változtatáson, A galaxis őrzői vol. 3 forgatókönyvét nem kellett újraírnia a Végjáték eseményei miatt, mert már ismerte a történet részleteit, mielőtt megírta volna a folytatást. 

(forrás: MovieWeb)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2215619274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása