Mark Ruffalo továbbra is megformálná Hulkot egy különálló filmben, és Wolverine-nel is összeállna

2020. április 16. - Marvel Magyarország

Lenne is hozzá egy ötlete.

hulk-thor.jpg

Tekintettel arra, hogy 2008-ban A hihetetlen Hulk még a Universal terjesztésében került a mozikba, a stúdió pedig azóta is köti az ebet a karóhoz a jogokkal kapcsolatban, a Marvel a konkurencia számára termelne bevételt, amennyiben önálló filmben akarná szerepeltetni a zöld óriást. Nem csoda tehát, hogy azóta is inkább mellékszereplőként alkalmazza a saját filmjeiben, noha ez nem töri le Mark Ruffalo lelkesedését, aki továbbra is bárhol alakítaná a karaktert.

Mivel hamarosan Fekete Özvegyet és Sólyomszemet is önálló projektekben láthatjuk majd, Ruffalo karaktere marad az egyetlen a csapat eredeti hatosfogata közül, aki továbbra sem kaphatott saját címet. A színész most egy friss interjú keretein belül taglalta Hulk jövőjét a Marvel Moziverzumban, beleértve a Disney+-ra tervezett She-Hulk-sorozatot: „Ugyan még semmi nincs kőbe vésve, de folyik a párbeszéd Bruce Banner szerepeltetéséről a sorozatban. Egyelőre valami izgalmas ötletet keresünk hozzá, de ez minden, amit el tudok mondani.”

A beszélgetés során Ruffalo is felvetett egy saját ötletet, méghozzá egy szólófilmmel kapcsolatosat: „Sosem merültünk el igazából az életében, mintha csak a Bosszúállók Rosencrantz és Guildensternje lenne. Szerintem érdekes lenne kitölteni azokat a lyukakat, hogy mi történt vele a filmek között.” Hulk önálló, a csapatfilmek között játszódó kalandjaiban valóban lenne potenciál: egy, a Sakaar bolygóra keveredését és a bajnokká válását bemutató film minden bizonnyal kitöltene két órát, és azoknak is implikálna, akik zöld dühöngést szeretnének látni a karaktertől.

Ruffalo azzal is tisztában van, hogy a Fox felvásárlásával a Marvel stúdióhoz kerültek az X-Men terjesztési jogai, hiszen az interjúban elárulta, hogy nagyon szívesen bandázna egy bizonyos mutánssal Wolverine személyében. A két karakter történelme régre nyúlik vissza, hiszen az eddig Hugh Jackman alakította adamantiumbetyár a zöld óriás képregényfolyamában, az Incredible Hulkban tette tiszteletét, kezdetben gonoszként. Egyelőre nem tudni, hogy a Marvel mit akar kezdeni a karakterrel, de valószínűleg megannyi rajongó álma teljesülne, ha összeeresztenék a behemóttal.

(forrás: MovieWeb)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr815616816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.04.20. 10:09:09

nem volt elég a karakter kiherélése az okoska hulkkal?
süti beállítások módosítása