James Gunn szerint A galaxis őrzői 3-ban végre jobban megismerhetjük Mordályt

2020. április 09. - Marvel Magyarország

A közönségkedvenc karakter fontos szerepet kap a folytatásban.

gotg-rocket-raccoon-still.jpg

Most, hogy rengetegen kénytelenek a négy fal között tölteni minden idejüket a világszerte tomboló koronavírus-járvány miatt, egyre népszerűbbé válnak olyan elfoglaltságok, mint például a karanténmozik. Ez annyiból áll, hogy az emberek egyszerre kezdenek el nézni egy adott filmet az otthonukban, miközben folyamatos eszmecserét folytatnak a közösségi médián. A ComicBook.com szervezésében a napokban A galaxis őrzői került terítékre, az eseményhez pedig James Gunn író-rendező is csatlakozott, aki tweetekkel mesélt a film készüléséről.

Az egyik legérdekesebb leleplezés nem is a 2014-es filmhez, hanem a kissé hányatott sorsú harmadik részhez kapcsolódott, amikor az egyik rajongó megkérdezte Twitteren, hogy megismerhetjük-e Mordály eredettörténetét a folytatásban. Gunn természetesen nem fogalmazott egyértelműen, de még így is meglepően sokatmondó választ adott a kérdésre: „Csak annyit mondok, hogy Mordálynak nagy szerepe lesz az elkövetkező történésekben – és egy rakás dolog (például a hátán látható sebhelyek) vezette fel azt, amit egész idő alatt terveztem a számára.” Úgy tűnik tehát, hogy A galaxis őrzői vol. 3-ban végre a nagyszájú mosómedve is megkapja a megérdemelt figyelmet.

Mordály a képregényekben a Keystone kvadráns egyik rendszeréből, egy Halfworld nevű bolygóról származik. A planétán egy mentális betegeket őrző kolónián dolgozott a hozzá hasonlóan genetikailag módosított állatokkal, akik mind fejlesztett intelligenciával és emberszerű testfelépítéssel rendelkeznek. A galaxis őrzőiből valóban megtudhattuk, hogy valamiféle kísérlet áldozata volt, és már régóta keringenek híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a harmadik részben alaposabban megismerhetjük a karakter sötét múltját.

(forrás: The Disinsider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr215600536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása