BREAKING: Elhalasztották a Fekete Özvegy bemutatóját a koronavírus miatt

2020. március 17. - Marvel Magyarország

Sajnos várható volt.

black-widow-character-poster-main.jpg

A koronavírus-járvány többek között a filmipart is rendesen szétzilálta: a múlt héten sorra jöttek a hírek több országban is bezáró vagy korlátozott kapacitással működő mozikról, leállított forgatásokról és elhalasztott premierekről. A legtöbb eredetileg március-májusra kitűzött film új bemutatódátumot sem kapott, köztük a már eddig is hányatott sorsú Az új mutánsokkal, és mostanra a tavasz egyetlen nagyobb címe, amelyhez még nem nyúltak, a Marvel/Disney Fekete Özvegye volt.

Az elmúlt napok egyik legégetőbb kérdése lehetett a stúdió számára, hogy mit kezdenek a Marvel Moziverzum következő felvonásával, ám ahogyan arra számítani lehetett az egyre elharapódzó járvány miatt, a Deadline forrásai szerint a Marvel stúdió törölte a hazánkban április 30-ra, az Egyesült Államokban május 1-re tervezett bemutatót. A törlés természetesen az egész világot érinti, így nálunk is várnunk kell még a kém-thrillerre, de hogy egész pontosan meddig, az sajnos nem derült ki: egyelőre bizonytalan, hogy mikorra halasztják a premiert.

Egyelőre megjósolni is nehéz, de valószínűleg majd helyzettől függően fog eldőlni, mikor léphet újra akcióba Scarlett Johansson karaktere. A legideálisabb jelenleg egy nyár végi időpont lenne, hogy az Örökkévalók novemberi bemutatóját ne kelljen elhalasztani, elvégre a Marvel Moziverzum átfogó narratíváját ismerve az a negyedik fázis többi előre bejelentett filmes projektjét is befolyásolná.

Nem ez az első példa rá, hogy a Marvel stúdió alkotásaira is hatással van a koronavírus: a Marvel ázsiai származású szuperhősére koncentráló Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings forgatása is megállt, miután a Disney majd minden élőszereplős filmje kényszerszünet áldozatául esett, továbbá az összes Disney+-ra készülő sorozat, egész pontosan a Sólyom és a Tél Katonája, a WandaVision és a Loki jelenlegi forgatása is határozatlan időre leállt megelőzés céljából.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9315531072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása