A Shang-Chi forgatása is szünetel: A rendező koronavírus gyanúja miatt vonult önkéntes karanténba

2020. március 13. - Marvel Magyarország

Újabb film munkatervét változtatta meg a koronavírus.

2_4.jpg

UPDATE: A Disney legfrissebb döntése szerint egy nem meghatározott későbbi időpontra halasztja a forgatás egészét.


Ezekben a napokban vette kezdetét a Marvel első ázsiai származású szuperhősére koncentráló Shang-Chi forgatása Ausztráliában, ám a The Hollywood Reporter értesülései szerint máris az elsődleges forgatás felfüggesztéséről értesítették a stábtagokat, miután a rendezői teendőket ellátó Destin Daniel Cretton koronavírus gyanúja miatt elkülönítette magát.

Habár nem mutatta a koronavírus-fertőzés tüneteit, mivel Crettonéknak nemrég született gyermeke, ezért a rendező elvégezte a betegség megállapításához szükséges tesztet, és orvosi javaslatra önkéntes karanténba vonult. A Marvel és a Disney addig szünetelteti a forgatást, míg Cretton a jövő héten meg nem kapja a vizsgálat eredményét, ugyanakkor ezzel párhuzamosan a másodstáb, illetve a produkció többi része változatlanul dolgozik tovább. A portál információi szerint keddig mindenkit értesíteni fognak a továbbiakról.

Ausztráliában 156 koronavírusos fertőzést regisztráltak tegnap estig, és idáig hárman haltak meg a járvány miatt. Nem a Shang-Chi-film az egyetlen, melynek munkálatai szünetelnek a jelenlegi helyzetre való tekintettel: A Sólyom és a Tél Katonája-sorozat prágai forgatását is leállították a napokban, és a stáb minden tagját visszahívták Atlantába, ahol a széria java forog.

A Shang-Chiről egyelőre még csak annyi derült ki, hogy a Simu Liu által megformált címszereplőnek az igazi Mandarinnal kell majd megküzdenie benne, méghozzá A nagymesterből és a Szigorúan piszkos ügyekből is ismert kiváló Tony Leung alakításában. Liu maga is reagált a fejleményekre Twitter oldalán, ahol megköszönte a cégnek, amiért ennyire proaktív, elővigyázatos és empatikus ezekben a nehéz időkben. „Mindenki jókedvűen fogja folytatni a munkát, hogy összehozzunk egy hihetetlen filmet. Vigyázzatok magatokra, mossatok kezet és – természetesen – ne legyetek rasszisták” – írta.

Az ázsiai szuperhős 2021. február 12-én érkezik meg a mozikba.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5315518562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása