Újabb színész csatlakozott a Loki-sorozathoz: Elkelt a főgonosz szerepe?

2020. március 11. - Marvel Magyarország

Figyelemre méltó névvel bővült a szereposztás.

shutterstock_editorial_10506931l-1.jpg

Először a Discussing Film számolt be róla, aztán a produkcióhoz közeli forrásokra hivatkozva több oldal is megerősítette a hírt, miszerint Richard E. Grant csatlakozott a Lokira koncentráló Disney+-sorozathoz. Habár egyelőre nem tudni, milyen szerepet osztottak a legendás brit színészre, de az egyik legnépszerűbb rajongói elképzelés szerint nem mást alakíthat, mint a Bosszúállók egyik legikonikusabbb ellenségének számító Kang, a hódító karakterét.

Hetekkel ezelőtt röppent fel ugyanis az a pletyka, hogy a Loki-sorozat valamilyen formában megágyazhat az időt fegyverként használó gonosz érkezésének, akit a Disney/Fox egyesülésnek köszönhetően már a Marvel stúdió is szabadon felhasználhat. Noha sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk a hitelességét, de az előbb említett feltételezést erősíti, hogy állítólag Grant mindössze egyetlen epizódban fog felbukkanni, ami éppen elég lenne felvezetni Kanget a későbbiekre. Mint tudjuk, a szériában kiemelt figyelmet kap a Time Variance Authority nevű szervezet, aminek a képregényekben Kang történetesen maga is tagja volt.

A már a nyolcvanas évek óta aktív színész legutóbb a Star Wars: Skywalker kora egyik negatív karakterét alakította, de ugyancsak említésre méltó, hogy nem ez lesz az első szereplése a Marvel világában, igaz, akkor a James Mangold-féle Logan – Farkasban láthattuk Dr. Zander Rice szerepében. Grant elég tekintélyes sorozatos életművet is magáénak tudhat, elvégre játszott például a Doctor Who néhány epizódjában, a Downton Abbey-ben, valamint a Netflixen elérhető A balszerencse áradásában is.

A hatrészesre tervezett Marvel-sorozatban természetesen a főszereplő Tom Hiddleston mellett a női Lokit megformáló Sophia Di Martino, a komikus szerepeiről híres Owen Wilson és Gugu Mbatha-Raw is benne lesz. A Kate Herron (Szexoktatás) rendezte széria showrunnere a Rick és Morty egyik írója, Michael Waldron, és a korábbi hírek szerint azt fogja nyomon követni, hogyan befolyásolta Loki az emberiség történelmének fontos eseményeit.

A Loki valamikor 2021 elején debütál a Disney+ kínálatában.

(forrás: Discussing Film)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5515515872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása