Igazi színészveterán csatlakozott A Sólyom és a Tél Katonájához, de ennél is izgalmasabb, hogy kit alakíthat

2020. február 21. - Marvel Magyarország

Tovább nőhet a sorozatban megforduló szuperkatonák száma.

falcon-and-the-winter-soldier-carl-kumbly.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmazhat A Sólyom és a Tél Katonája S01 cselekményére vonatkozóan!

A Deadline az elmúlt napokban írta meg, miszerint Carl Lumbly is csatlakozott az Amerika Kapitány-filmek karaktereire koncentráló A Sólyom és a Tél Katonája szereplőgárdájához. A színészveterán száznál is több filmes és tévés produkcióban megfordult karrierje során, és míg legutóbb az Álom doktor adaptációjában kapott kiemelt szerepet, a képregények világa sem idegen számára: ő adta a Marsbéli Fejvadász hangját többek között Az igazság ligája: Határok nélkül című rajzfilmsorozatban, a Supergirlben pedig ugyanezen karakter apját alakította.

Az egyik legnépszerűbb rajongói spekuláció szerint Lumbly Isaiah Bradleyt alakíthatja a Marvel-sorozatban, aki a Truth: Red, White & Black című miniben tűnt fel először, 2003-ban. Története arról szól, hogy amikor a szuperkatona-szérumot megpróbálták újra létrehozni Dr. Erskine halála után, a kísérletekhez háromszáz afroamerikai katonát toboroztak, és míg legtöbben belehaltak, a túlélőkből egy speciális osztagot hoztak létre. A második világháború után egyedül talpon maradt Bradleyt elküldték egy öngyilkos akcióra Amerika Kapitány jelmezében, amit bár sikeresen végrehajtott, a hadbíróság 17 évre magánzárkába csukta a ruha ellopása miatt. A Marvel-képregényekben ő minden fekete hős példaképe.

A Slashfilm információi szerint A Sólyom és a Tél Katonájában a pajzsot megöröklő Sam Wilson (Anthony Mackie) kezdetben visszautasítja, hogy Amerika Kapitány örökébe lépjen, ám miután találkozik Isaiah Bradleyvel és megismeri a szuperkatona-program titkos történelmét, megváltozik a véleménye. A portál azt is hozzátette, ugyan nem biztos, hogy Bradleyt Lumbly játssza, de a karakter minden kétséget kizáróan benne lesz a sorozatban. Bradley felbukkanása több okból is beleillene a képbe, elvégre a valós problémákra való reflektáláson túl előrevetíthetné az unokája, Elijah bemutatását, aki Patriot néven az Ifjú Bosszúállók egyik alapítótagja volt, és bár nem örökölte nagyapja szuperképességeit, de ezt csapattársai elől eltitkolva erőnövelő drogokkal pótolta.

Az idén augusztusban várható Marvel-sorozatban az Anthony Mackie és Sebastian Stan által alakított címszereplők mellett feltűnik majd az Amerika Kapitány: Polgárháború főgonosza, Helmut Zemo (Daniel Brühl), A tél katonájában megismert ügynöknő, Sharon Carter (Emily VanCamp), de az újoncok sorát fogja erősíteni John Walker, azaz U.S. Agent (Wyatt Russell) is.

marvel-isaiah-bradley-main.jpg

(forrás: Deadline, Slashfilm)

Ha tetszett a cikk, további hírekért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5415484930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása