Voodoo Testvér és egy Ifjú Bosszúangyal is bemutatkozhat a Doctor Strange folytatásában

2020. január 25. - Marvel Magyarország

Újabb Marvel-karakterek debütálhatnak a filmben.

doctor-strange-original-main.jpg

A The Illuminerdi információi szerint a Marvel a Doctor Strange második része kapcsán közzétett castingfelhívásából kiderült, hogy további főszerepekre egy tizenéves, spanyolajkú színésznőt, valamint egy karibi származású férfi színészt keresnek, külön kiemelve Haitit ennél a pontnál. Az első leírás ugyan több karakterre is illik a Marvel-képregényekből, de közülük a legismertebb az első latin-amerikai, LMBTQ-szuperhős America Chavez, azaz Miss America. Ezzel szemben Haitivel kevés karakter hozható összefüggésbe, azonban az egyik ilyen Jericho Drumm, más néven Voodoo Testvér.

America Chavezt mindössze 2011-ben vezette be a képregénykiadó, ám szarkasztikus, de feladatait komolyan vevő személyiségével hamar közönségkedvenccé vált, és egy időben az Ifjú Bosszúangyalok sorait is erősítette. Mostanság egyre több minden utal arra, hogy a tinédzserekből álló szuperhőscsapat hamarosan a Marvel Moziverzumban is összeállhat, de a döntő érv Miss America szerepeltetése mellett egyértelműen az lehet, hogy a karakter egy alternatív univerzum származottja, ami beszédes egy Őrület Multiverzuma című produkciónál.

A haiti származású Jericho Drumm bemutatásának ugyanakkor már a Doctor Strange első része megágyazott, amikor a testvére, Daniel életét vesztette a New York-i szentélyben. Valószínűleg a Marvel Moziverzumban is Daniel halála motiválná Jerichót a titkos tanok elsajátításában, azon kevesek egyikét, akik a képregényekben az idők során viselték a legfőbb varázsló titulust.

Azt már jó ideje tudjuk, hogy a Doctor Strange folytatásában a Benedict Cumberbatch megformálta főhős mellett az Elizabeth Olsen által alakított Wanda Maximoff, azaz a Skarlát Boszorkány is benne lesz, jelenleg viszont rendező nélkül áll a projekt, mióta az első részt rendező Scott Derrickson alkotói nézetkülönbségekre hivatkozva távozott. Remélhetőleg a stúdió hamarosan felfedi, hogy ki lehet az utódja, valamint ha a hírek igaznak bizonyulnak, Miss America és Voodoo Testvér potenciális megformálóit is.

A Doctor Strange in the Multiverse of Madness 2021. május 7-én érkezik a mozikba.

(forrás: The Illuminerdi)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr515426016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.01.27. 10:00:01

És miért nem Penge debütál? logikus lenne, nem?
süti beállítások módosítása