A Sólyom és a Tél Katonája forgatási fotóin láthatjuk az új Amerika Kapitányt - aki nem Sam Wilson

2020. január 22. - Marvel Magyarország

Steve Rogers öröksége elég bonyolultan alakul majd.

the-falcon-and-the-winter-soldier-photos-ccxp.jpg

Egyre izgalmasabbnak tűnik az Amerika Kapitány-filmek karaktereire fókuszáló Marvel-sorozat, a Falcon and the Winter Soldier, a forgatásról érkezett új fotók ugyanis megerősíteni látszanak egy elméletet a széria történetével kapcsolatban. A képeken megcsodálhatjuk most először a Wyatt Russell (Overlord, 22 Jump Street) megformálta John Walkert mind civilben, mind pedig Amerika Kapitányként, aki összetéveszthetetlenül Steve Rogers pajzsát hordja magánál.

A képregényekből ismert John Walker, azaz U.S. Agent ezzel a sorozattal csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz Wyatt Russell (aki egyébként Kurt Russell és Goldie Hawn fia) megformálásában, aki a forrásanyagban Amerika Kapitány a kormány által kinevezett helyetteseként lép fel kezdetben, és meglehetősen bonyolult viszonyt ápol Steve Rogers örökségével. A forgatásról származó fotókból kiderül, hogy a sorozat is ezt a vonalat adaptálja, vagyis mindenképp érdekes lesz látni, milyen konfliktusokhoz vezet, hogy a jelek szerint a pajzsot megöröklő Sam Wilson (Anthony Mackie) és John Walker is Amerika Kapitány utódjaként fognak fellépni.

Az MCU-ban minden bizonnyal azzal magyarázzák majd a kormány döntését, hogy minden hőstette ellenére Steve Rogers megtagadta a Szokóviai Egyezményt és éveken át szökésben volt, mindez pedig szintén elmondható társáról, Sam Wilsonról is. Azt egyelőre nem tudjuk, hogy John Walker alapvetően pozitív vagy negatív figura lesz-e, mindenesetre a szériának egy antagonistája már biztosan van az Amerika Kapitány: Polgárháborúból ismert Zemo (Daniel Brühl) személyében.

A sorozat a Marvel Moziverzum negyedik fázisának részeként, 2020 őszén érkezik a Disney+-ra.

(forrás: Page Six)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8415420168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.01.23. 09:54:48

hogy nem sólyom lesz az nem volt egyértelmű a só címéből?
vagy csak én gondolkodom túl egyszerűen?

Marvel Magyarország 2020.01.23. 16:39:00

@doggfather: Az várható volt, hogy nem azonnal lép fel Amerika Kapitányként, ami ezekkel a sztorirészletekkel és a forgatási képekkel tényleg megerősítést nyert. De a sorozat végére elég valószínű, hogy magára ölti az identitást, én legalábbis így képzelem el az eddigi infók alapján.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.01.27. 10:01:30

@Marvel Magyarország: én nem gondolom, hogy rögtön az első évadban megtörténik.
azt szerintem majd valami filmben teszi.

bármennyire egyként kezeli az mcu-t ezután a marvel/disney, azért nem gondolom, hogy az "átlag mozinézőt" megzavarnák egy ilyen jelmezcserével. Majd filmben.
süti beállítások módosítása