Kevin Feige elárulta, hogy a Fekete Özvegy eseményei más megvilágításba helyezik a címszereplőt

2019. december 18. - Marvel Magyarország

Máshogy fogunk tekinteni a Végjátékbeli cselekedeteire.

black-widow-traier-main.jpg

Kevin Feige állítása szerint a Fekete Özvegyben olyan részeit ismerjük majd meg a Scarlett Johansson alakította Natasha Romanoff múltjának, melyet követően teljesen máshogy fogunk majd tekinteni a legutóbbi két Bosszúállók film bizonyos történéseire. A Sao Paulóban megrendezett Comic Conon a brazíliai IGN arról kérdezte a Marvel-elnököt, miért döntöttek úgy, hogy a Fekete Özvegy hagyományos előzményfilm helyett az Amerika Kapitány: Polgárháború és a Bosszúállók: Végtelen háború eseményei közt eltelt kétéves periódusban játszódik majd.

„Körülbelül négy éve kezdtünk el egyszerre dolgozni a Végtelen háborún és a Végjátékon, és már akkor tisztában voltunk vele, hogy Natasha történetét a lehető leghősiesebb módon szeretnénk lezárni a Végjátékban, ugyanakkor  szerettük volna feldolgozni az életének azon részét is, amit eddig nem láthattunk” – magyarázta Feige. „Rájöttünk, hogy habár sokat láttunk belőle a Bosszúállók filmekben, ezen kalandok között nagyon sok minden történt, amit sosem láttunk, hallottunk vagy bármi egyéb. És mindezt Scarlett Johansson főszereplésével szerettük volna bemutatni egy fiatalabb Fekete Özvegy helyett, hiszen ő Natasha Romanoff.”

Feige ezután megemlítette, hogy a szólófilm láttán egészen másképp fogunk tekinteni Natasha cselekedeteire a Végtelen háborúban és a Végjátékban egyaránt: „Arra gondoltunk, körbejárjuk kicsit a múltját, amit eddig nem láthattunk, és megvizsgáljuk, hogy ez miként hat ki a Polgárháború és a Végtelen háború közötti időszakra. És valójában egyes dolgok, amiket a Végtelen háborúban vagy a Végjátékban tett, új megvilágításba fognak kerülni a Fekete Özvegy után.”

Habár egyáltalán nem bevett gyakorlat a Marveltől, hogy egy karakteréről csak annak halála után meséljen részletesebben, a Fekete Özvegy mindenesetre egy ilyen film lesz. A készítők láthatóan azért szem előtt tartották, hogy a közönség tisztában van vele, mi lesz Natasha végzete a Végjátékban, így kifejezetten biztatóan hangzik, hogy várhatóan többek között a figura önfeláldozását is tovább fogja árnyalni a Cate Shortland rendezésében készült produkció.

A Fekete Özvegy 2020 április 30-án érkezik a magyar mozikba.

(forrás: IGN)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7315349502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása