A WandaVision forgatásáról érkezett képek választ adnak a Pókember: Idegenben stáblistás jelenetére

2019. december 17. - Marvel Magyarország

A felnőtt Monica Rambeau is szemügyre vehető a forgatáson.

wandavision-sorozat-top.jpeg

A Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetéből kiderül, hogy Nick Fury és a skrullok valamilyen ambiciózus projekten dolgoznak, távol a Földtől. A rajongók többsége már akkor feltételezte, hogy a képregényekben a S.H.I.E.L.D. testvérszervezeteként ismert S.W.O.R.D. (Sentient World Observation and Response Department) hamarosan a Marvel Moziverzum részévé válik, és ez most valóban megerősítést nyert, méghozzá az egyik soron következő Disney+-sorozat forgatásáról származó képekből.

A Skarlát Boszorkány és Vízió párosára koncentráló WandaVision kapcsán eddig is sokkal több kérdés merült fel, mint válasz, de miután megérkeztek az első fotók a forgatásról, a kérdéseink száma még tovább nőtt. A képekről egyértelműen kivihető a S.W.O.R.D. nevű szervezet működése, ami a forrásanyagban azzal a céllal jött létre, hogy figyelje a világűrt és megvédje a bolygót a földönkívüli fenyegetésektől – ez a filmes univerzumban is elég időszerűvé vált a chitauri-sereg és Thanos támadása után. Mivel a S.W.O.R.D. eredetileg az X-Men képregényekben debütált és a félig ember Abigail Brand vezette, a megfilmesítési jogokat eddig az idén felvásárolt Fox birtokolta, vagyis a negyedik fázistól egyre nagyobb méreteket ölt majd az összefonódás. 

Az eddigi legnagyobb meglepetés a sorozat kapcsán az volt, amikor kiderült, hogy a Marvel Kapitányban kislányként bemutatkozott Monica Rambeau karaktere is tiszteletét teszi a címszereplők mellett, méghozzá Teyonah Parris (Ha a Beale utca mesélni tudna) megformálásában. Ő is látható a most érkezett fotókon, amint éppen kifelé tart a S.W.O.R.D. egyik épületéből – tekintve, hogy Monica már kislányként ízelítőt kapott az intergalaktikus ügyekből és példaképként tekintett Marvel Kapitányra, el tudjuk képzelni, hogy felnőttként a S.W.O.R.D. munkatársaként mutatkozik be. 

A kérdés már csak az, hogy egy földönkívüli fenyegetések elhárítására szakosodott társaság milyen szerepet fog betölteni egy olyan sorozatban, amely az intergalaktikustól meglehetősen távol álló karaktereket mozgat? Talán a „pitty” után a S.H.I.E.L.D. végérvényesen megszűnt létezni, és a helyét a képregényekkel szemben a S.W.O.R.D. vette át? Erre és remélhetőleg még rengeteg másik kérdésünkre választ ad majd a WandaVision, amikor 2021. tavaszán megérkezik a Disney+ kínálatába.

(forrás: Just Jared, MCUExchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr815355580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása