Zombi Amerika Kapitányt, Carter Kapitányt és sok mást is megnézhetünk a Marvel animációs sorozatából

2019. november 14. - Marvel Magyarország

Mozgásban a Marvel stúdió első animációs sorozata.

zombie-captain-america-what-if.png

Ha valaki nem ismerné a 70-es években indult klasszikus What If képregényeket, a dolog lényege az, hogy az írók a fantáziájukat szabadjára engedve különböző történetek sokszor meglehetősen elszállt alternatív kimeneteleit mesélték el, eljátszva azzal a gondolattal, mi lett volna akkor, ha bizonyos elemek megváltoznak. A Disney+-ra valamikor 2021 nyarán érkező animációs sorozatban ugyanezt a koncepciót fogják alkalmazni a Marvel Moziverzum eseményeire vonatkoztatva, természetesen nem a kánon részeként. 

Az egyelőre csak néhány kiválasztott országban elérhető Disney streaming szolgáltatás kínálatában megjelent egy Expanding the Universe nevű kisfilm, amelyben összefoglalják, milyen új tartalmak várhatók a Marvel Moziverzum világában tévés fronton. Mivel a tervezett sorozatok zöme még mindig előkészületi fázisban van, mozgásban csak a What If animációs sorozatot tudták megmutatni, de ez éppen elég volt hozzá, hogy felkeltsék a kíváncsiságunkat. A lenti klipek alapján az egyik epizódban  Steve Rogers helyett Peggy Carter kapja meg a szuperkatona szérumot, és válik Britannia kapitánnyá, míg Steve egy a Vasember legelső, eredeti képregényes páncéljára nagyon hasonlító öltözetben csatlakozik hozzá a harcban. A levetített részletben egy zombiszerű Amerika Kapitány is látható a Tél Katonája ellen, illetve úgy tűnik, hogy T’Challa Űrlordként bukkan majd fel az egyik sztoriban.

A sorozatban egyébként a mozifilmekben megszokott színészek jelentős része hallható lesz szinkronhangként, így például Hayley Atwell is, aki 2011-ben alakította először Peggy Cartert, és azóta több mozifilmben, TV-sorozatban, sőt még egy Marvel One-Shot rövidfilmben is viszontláthattuk őt a szerepben. Jeffrey Wright ezzel szemben új belépőként kölcsönzi majd a sorozat narrátora, a Szemlélő orgánumát. A színész a következőket árulta el a karakteréről: „A Szemlélő egy entitás, egy nem földi entitás, aki minden létező dolgot megfigyel. Felügyeli a multiverzumot, és alkalomadtán belefolyik a földlakók ügyeibe.”

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5015305424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása