Máris kiderült, hogy kik dolgoznak majd a Moon Knight és a She-Hulk sorozatokon

2019. november 09. - Marvel Magyarország

Meglepően gyors ütemben halad az előkészület.

moon-knight-she-hulk-top.jpg

A Marvel Moziverzum jól ismert és népszerű karaktereire épülő sorozatok mellett bejelentésre került, hogy a Disney november 12-én elstartoló streaming szolgáltatásán a filmekben korábban nem látott szuperhősök is saját szériákat kapnak: a Ms. Marvel néven ismert ifjú pakisztáni-amerikai hősnőn kívül She-Hulk és Moon Knight is önálló történetben mutatkozik majd be. A Disney+ kínálatában érkező többi minisorozattal szemben ezekről a produkciókról semmit nem lehetett tudni, most azonban a Hollywood Reporter megtudta az első hivatalos hírmorzsákat.

Az egyiptomi ihletésű, civilben Marc Spector névre hallgató Moon Knight történetét bemutató sorozat vezető forgatókönyvírója és előreláthatóan showrunnere az a Jeremy Slater lesz, aki legutóbb a méltán nagy népszerűségnek örvendő Az Esernyő Akadémia című képregényadaptációt készítette el a Netflixre. További írói kreditjei között megtaláljuk Az ördögűző televíziós sorozatot, illetve a kevésbé meleg fogadtatású, 2015-ös A fantasztikus négyest is. Mielőtt viszont mindenki elriadna, a filmhez állítólag elsőként szerződtették Slatert annak idején, és a vázlatából gyakorlatilag semmi sem maradt a folyamatos újraírásokat követően. Moon Knightról érdemes tudni, hogy egy ősi egyiptomi holdistentől szerezte a képességeit, és hogy identitászavaros betegsége miatt négy különböző személyazonossága alakult ki.

A She-Hulkra (Jennifer Walters) összpontosító széria Jessica Gao kezébe került, aki a fentiekhez hasonlóan szintén vezető írói és showrunneri feladatokat láthat el a sorozat életében. Gao dolgozott többek között a Szilícium-völgyön, illetve részt vett több Rick és Morty-epizód történetszerkesztésében is, sőt a teljes egészében általa írt Uborka Rick című epizódért Emmy-díjat is kapott a 2018-as díjátadó legjobb animációs sorozat kategóriájában. Ha valaki nem ismerné, She-Hulk a képregényekben Bruce Banner unokahúga, aki egy balesetet követően átömlesztést kap Banner gammasugárzással fertőzött véréből, ezzel pedig az övéhez hasonló képességekre tesz szert. Ugyan az ereje messze alulmarad a Hulkétól, cserébe Jennifer az átalakulása után is képes megőrizni emberi tudatát. A Marvel sorozatában a Liv Tyler megformálta Betty Ross, illetve annak apja, a William Hurt által játszott Thaddeus Ross tábornok is szerepet kaphat.

A Marvel alaposan belehúzott sorozatok tekintetében: az említetteken kívül még öt meglévő minisorozat előkészületei zajlanak, A Sólyom és a Tél Katonája esetében pedig már a forgatás is kezdetét vette az elmúlt hetekben. Ami ennél is érdekesebb, hogy információk szerint jelen pillanatban She-Hulk és Moon Knight megformálására is keresik a megfelelő színészeket, szóval talán nem annyira sok idő kérdése, mire érkezik a következő bejelentés. A szériákra feltehetően 2021-ig vagy 2022-ig kell várni, ugyanis nem valószínű, hogy bármelyik hamarabb megérkezne.  

(forrás: Hollywood Reporter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3715298214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása