Egészen más filmet kaphattunk volna, hogyha Tim Miller készíti a Deadpool folytatását

2019. november 04. - Marvel Magyarország

Tim Miller kreatív nézeteltérések miatt távozott a rendezői székből.

c9fwdqh7zmcn3lpqvne9z8.jpg

Tim Miller ismét visszatért a mozivásznakra a napokban megjelent Terminátor: Sötét végzettel, miután 2016 októberében dobbantott a Deadpool 2. készítése mögül a sokszor hallott kreatív nézeteltérésekre hivatkozva, közte és a franchise főszerepét alakító Ryan Reynolds között. A rendező azonban a The Playlistnek adott nyilatkozatában felfedett pár részletet azzal kapcsolatban, milyen tervekkel látott volna neki, hogy tető alá hozza a Deadpool folytatását. 

Miller elképzelései közé tartozott például, hogy sokkal nagyobb szerepet kapjon a Morena Baccarin által játszott Vanessa, és hogy jobban elmélyítse az első részben is megkerülhetetlen szerelmi szálat. Baccarin karaktere ugyebár meghal a Deadpool 2. végső mozis változatában, hogy a bosszúvágy motiválja a főhős további cselekedeteit – Miller történetében ez viszont másképp alakult volna. A rendező állítása szerint Vanessának sokkal látványosabb karakterfejlődése lett volna, sőt, úgy tervezte, hogy a nő mutáns génjei is aktiválódnak majd, hogy ő lehessen a képregényekből is ismert Copycat. Elmondása szerint Nathan Summers, azaz Kábel rántotta volna le a leplet a Vanessa-féle történetről, akinek a szerepére eredetileg nem Josh Brolint, hanem a képregények miatt egy jóval magasabb színészt képzelt el.

Miller ezenfelül szerette volna a Fantasztikus Négyes egyik tagját, nevezetesen a Lényt is szerepeltetni a folytatásban, hogy aztán a fináléban bedobja őt Buldózer mellé egy gigászi összecsapásra. A rendező állítólag már a zöld lámpát is megkapta a stúdiótól ehhez az ötletéhez, amit valóban nagyon érdekes lett volna látni, ugyanakkor Miller a leginkább Vanessa karakterívéhez ragaszkodott: „Egyértelmű volt, hogy ezért az ötletért küzd a legjobban. Még a kilépését megelőző órákban is arról beszélt a stúdió fejeseivel, hogy mielőtt kukáznának mindent, legalább a Vanessával kapcsolatos tervét fontolják meg” – írta meg a The Playlist.

Millert, mint tudjuk, David Leitch váltotta a rendezői székben, és a fenti szösszenetekből nem lett végül semmi. Egyelőre be kell érnünk annyival, hogy Kevin Feige a Fantasztikus Négyes mellett állítólag már Deadpool karakterével is elkezdett foglalkozni, hogy egy nap a láthassuk a Marvel Moziverzumban, legalábbis ezt támasztja alá, hogy Ryan Reynolds nemrég a Marvel Studios székházában fotózkodott. Az írópáros ugyancsak biztatóan beszélt arról, hogy egyszer az MCU-ban garázdálkodhatnak majd.

(forrás: IndieWire, The Playlist)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1915288118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.11.07. 10:21:06

na ez sokkal jobban érdekelne, mint egy snyder cut...
süti beállítások módosítása