A rendező szerint ez a karakter biztos visszatér a Thor: Love and Thunderben

2019. október 17. - Marvel Magyarország

Ezenkívül egy lehetséges sztoriszálat is pedzegetett a képregényekből.

thor-love-and-thunder-korg.jpg

A franchise harmadik felvonását követően nem okozott túlontúl nagy meglepetést a nemrég bejelentésre került negyedik Thor-film, elvégre a kezdeti nehézségeket követően mostanra az egyik legnépszerűbb karakterré lett a Chris Hemsworth által megformált figura. Az ausztrál színész természetesen visszatér a címszerepben, ahogy a Ragnarökben megismert Valkűr (Tessa Thompson) sem fog hiányozni, aki ezúttal mint Asgard uralkodója kap szerepet a történetben.

Taika Waititi író-rendező maga is szerepelt a Ragnarökben és a Bosszúállók: Végjátékban, ő alakította ugyanis a gladiátor Korgot, aki az előbbi alkotás határozottan egyik legviccesebb és legnépszerűbb szereplője volt. Waititi jelenleg a gyűlöletellenes szatíraként hirdetett Jojo Nyuszi nevű alkotását népszerűsíti, ám ahogyan az ilyenkor lenni szokott, Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedve a Thor-filmsorozat következő etapjáról is elárult egyet s mást: „Éppen a minap készültem el a történet első vázlataival. Ezúttal sokkal több, egész pontosan kétszer annyi Thorban lesz része a közönségnek. Reményeim szerint köztudott, hogy Natalie Portman visszatér a képregényes női Thorként, és a karakteremet, Korgot is láthatjátok majd” – magyarázta a filmes, ezzel hivatalosan megerősítve a Kronan harcos felbukkanását.

A Love and Thunder bejelentésekor váratlan fordulatként érte a rajongókat, hogy a filmben bemutatkozik a női Thor is, méghozzá Natalie Portman megformálásában. Aki olvasta a Jason Aaron által írt The Mighty Thor-sorozatot, tisztában lehet azzal, hogy miután Odin fia méltatlanná válik a Mjölnirre, helyette Jane Foster veszi fel a kalapácsot, és megkapja Thor erejét is. A történet kezdetekor mellrákkal diagnosztizált Jane azonban komoly árat fizet ezért, hiszen minden átalakulással egyre és egyre betegebb lesz. Elmondása szerint Waititi még nem tudja, vagy csak nem akarta elárulni, hogy ez a történetszál benne lesz-e az adaptációban: „Elképesztő, ahogy a betegséggel is küzdenie kell, és ezzel gyakorlatilag két fronton vív háborút. Személy szerint nagyon kedvelem a történet ezen aspektusát, de még eldől, hogy vajon a filmben is helyet kap-e. Ilyenkor sosem kőbe vésett, hogy a teljes sztorit átemeled a füzetekből, hiszen ezek a dolgok a forgatáson, de akár még a vágás folyamata során is megváltozhatnak. Lehet, hogy nem mellrákja lesz, vagy éppenséggel talán semmi baja.”

Mivel a Marvel Moziverzumban több dolog is másképp áll jelenleg, mint az alapötletként szolgáló képregényekben, meglehetősen kíváncsiak vagyunk rá, milyen új történetbeli csavarokkal rukkol elő az új-zélandi rendező. A Thor: Love and Thunder 2021. november 5-én kerül az amerikai mozikba.

d-klauox4aaoo7a.jpg

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9215227122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása