A She-Hulk sorozatban állítólag visszatér egy régen látott karakter a filmekből

2019. október 16. - Marvel Magyarország

Bő tíz éve nem látott karakterről van szó.

rco001_1470496931.jpg

A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige nemrég azt mondta, hogy szeretnének visszahozni olyan régebbi szereplőket, akikről gyaníthatóan már megfeledkeztek a nézők. Azt már tudjuk, miszerint a Disney saját streamingoldalára szánt sorozatok bővelkedni fognak a Marvel Moziverzum ilyen mellékszereplőivel: a Thor-filmekben a Jane Foster hű asszisztensét, név szerint Darcy Lewist alakító Kat Dennings, illetve a tavalyi A Hangya és a Darázsban az egykori S.H.I.E.L.D. ügynök Jimmy Woo-ként feltűnő Randall Park egyaránt benne lesznek a WandaVisionben, míg a Sólyom és a Tél Katonájában az Emily VanCamp által alakított Sharon Carter tér vissza.

Pontosan illeszkedne ebbe a mintába a Liv Tyler megformálta Betty Ross is, akivel először – és sokáig jogosan hihettük azt, hogy egyben utoljára – a több mint tíz éve mozikba került A hihetetlen Hulkban találkozhattak a rajongók, méghozzá az akkor még Edward Norton által játszott Bruce Banner kedveseként. A több alkalommal megbízható információkat szivárogtató Daniel Richtman nevű újságíró ugyanis arról értesült, hogy elvileg ő is szerepet kap a D23 expón bejelentésre került She-Hulk sorozat történetében – érdekes egybeesés, miszerint az újvilági képregényekben Betty Ross She-Hulk alteregója –, ráadásul a karaktere apját, a Thaddeus „Thunderbolt” Ross külügyminisztert játszó William Hurt szintén felbukkanhat. Őt természetesen már nem egyszer láthattuk A hihetetlen Hulk óta, legközelebb például a jövőre érkező Fekete Özvegyben lesz egy előreláthatóan apró, de annál jelentőségteljesebb szerepe.

She-Hulk, azaz polgári nevén Jennifer Walters a képregényekben Bruce Banner unokahúga, aki egy lövöldözés során súlyos sérüléseket szerez. Hogy megmentse az életét, átömlesztést kap Banner gammasugárzással fertőzött véréből, ezzel viszont az övéhez hasonló képességekre tesz szert – habár az ereje messze alulmarad a Hulkétól, cserébe Jennifer az átalakulása után is képes lesz megőrizni emberi tudatát. Richtman hozzátette, hogy a Marvelnél már a címszerepre is gőzerővel keresik a megfelelő színésznőt. Amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak, feltehetőleg 2021-ig, de inkább 2022-ig kell várni Betty Ross visszatérésére, hiszen annál hamarabb nem számítanánk a She-Hulk bemutatkozására.

a-hihetetlen-hulk-liv-tyler-marvel.jpg

(forrás: ComicBookMovie, MCUExchange)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6315225252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása