Ezekért az újdonságokért érdemes kilátogatnod a 42. Képregénybörzére

2019. október 12. - Marvel Magyarország

Végéhez ért a legrégebben futó Bosszú Angyalai sorozat.

kepregenyborze-2019-osz-ajanlo.jpg

Október 13-án, vasárnap kerül megrendezésre a 42. Képregénybörze, amelynek ezúttal a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium (1071 Budapest, Városligeti fasor 17-21.) ad otthont. A Városligettől 2 percnyi sétára található iskola most először biztosítja a helyszínt a képregényrajongók éves találkozójához. Az esemény vasárnap 10 órakor nyitja meg kapuit és a belépőjegy ára is jelképes, mindössze 500 forint. A kiadók ezúttal sem fogták vissza magukat, sok különlegességre és újdonságra számíthatnak a rajongók, amiket rendszerezve találhattok meg az alábbiakban.

Az Új Bosszú Angyalai: Finálé

Ebben a hónapban véget ér a Kingpin Kiadó legrégebben futó magyar sorozata, Az Új Bosszú Angyalai, amely stílusosan a Finálé alcímet kapta. A Skrull invázió befejeződött, ám az igazi harc csak most ér véget, amikor Norman Osborn és az általa irányított Angyalok megtámadják Thor otthonát, Asgardot… Hosszú idő után pont kerül Osborn rémuralmára, visszatér Amerika Kapitány és végleg eltörlik a regisztrációs törvényt. A sorozatzáró képregény 180 oldalon keresztül szórakoztatja az olvasókat. (Kingpin Kiadó, 160 oldal, 3490 Ft)

Marvel Legendák 4: Póknő

Marvel Legendák címmel új, kötetes sorozatba vágott bele idén a Kingpin, amely 100-200 között váltakozó oldalszámmal, standard amerikai méretben, kizárólag TPB kötetekből áll. A következő történet főszereplője Póknő, vagyis Jessica Drew. A Skrull invázió miatt ellehetetlenített Jessica előtt nem sok választás maradt, így csatlakozik a KARD-hoz, hogy levadássza a Földön még megbúvó maradék skrull ügynököt. A kötetre már csak amiatt is érdemes odafigyelni, mert önállóan még nem szerepelt magyarul ez a karakter. (Kingpin Kiadó, 180 oldal, 3490 Ft)

ml4-00.jpg

Fenegyerek

Szintén a börzén jelenik meg a Fenegyerek következő kötete, amely 120 oldalban folytatja a Pokol Konyhája vak szuperhősének történetét, akihez ráadásul most egy régi szövetségese, a Marvel Moziverzumának kedvelt szuperhősnője, Fekete Özvegy is csatlakozik. Egy újabb ikonikus sorozat Brian Michael Bendistől, amely a magyar olvasók számára régi ismerősként köszönhet, hiszen a Fenegyerek történetek már öt éve visszajáró vendégnek számítanak a Marvel+ füzetek különszámaiként. További érdekesség, hogy a 65. számot együtt rajzolták a leghíresebb Fenegyerek-rajzolók. (Kingpin Kiadó, 112 oldal, 1750 Ft)

Britannia Kapitány

A Watchmen, a V mint vérbosszú és a Különleges úriemberek szövetsége után a Fumax egy újabb különlegességgel készül a képregény műfajának legnagyobbjai közé tartozó Alan Moore és kollégája, Alan Davis (X-Men, New Mutants) párosától. A Britannia Kapitány mindkettejük számára az egyik első igazán jelentős munka: elbeszélői remekmű, ugyanakkor grafikai értelemben is élvonalbeli alkotás, amely messzemenően kiállta az idő próbáját. A titokzatos, nagyhatalmú Merlin átküldi Brian Braddockot, azaz Britannia Kapitányt egy párhuzamos, a teljes pusztulás szélén álló valóságba, ám Braddocknak az alternatív Föld megmentésére irányuló erőfeszítései kudarcba fulladnak. Amikor az ott zajló végzetes események a saját világunkban is elkezdenek megismétlődni, Britannia Kapitány elkerülhetetlen sorsával kénytelen farkasszemet nézni. Mitikus erejű történet a Jó és a Gonosz örök küzdelméről, amely méltó a Marvel Univerzum legkomorabb és legdicsőségesebb pillanataihoz, a Sötét Főnix vagy Thanos legendájához. A 216 oldalas kötet tartalmazza az összes, Alan Moore által írt Britannia Kapitány-történetet. (Fumax kiadó, 216 oldal, 5995 Ft)

britannia-kapitany-cover.jpg

Peter Parker Pókember 48.

A retró történeteket közlő Peter Parker Pókember évadzárójában a Klónsztorin kívül lesz még két egészen kedves különlegesség is. Egy karácsonyi történet a Fáklyával, és egy elmondatlan történet abból az időből, amikor Pókember hazahozta a Csatavilágról a fekete pókruhát, de még nem tudta, hogy az egy élő szimbióta. És amíg éjszaka Peter aludt, elvitte őt egy körre... (Kingpin Kiadó, 100 oldal, 1900 forint)

Vasárnap kedvezményesen megvásárolható lesz a Kingpin több kiadványa, köztük a Marvel Legendák kötetei, az Y, az utolsó férfi első három része, a legújabb Batman sorozat, a Pókember 2099 és a Peter Parker Pókember korábbi számai is. Amellett, hogy végre megjelenik Garth Ennis méltán híressé vált képregénye, a Hellblazer: Káros szenvedélyek, valamint az első színes Conan kötet, a Fumax is készül pár akcióval, így többek között kedvezményesen beszerezhető lesz a nemrég megjelent Ha/Ver 3., a Halo Jones balladája, az Ölőhang a Deadpool-alakulathoz és az Orgyilkos osztály 3.: Kígyóverem. A Vad Virágok Műhely tovább folytatja Hellboy történetét, ráadásul az ő forgalmazásukban kerül a rajongók elé a Netflix nagy sikerű sorozatának alapjául szolgáló képregény, az Esernyő Akadémia 2. kötete.


Ezenkívül rengeteg újdonság, folytatás is megjelenik, illetve az érdeklődök igazi képregényes különlegességeket is cserélhetnek és vehetnek a börzén. Szóval vasárnap irány a Budapest-Fasori Evangélikus Gimnázium!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1415219252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása