James Gunn mindkét tábor rajongóinak üzent a The Suicide Squad forgatásáról

2019. október 03. - Marvel Magyarország

Két Marvel film után most a másik nagy kiadónál bizonyíthat a rendező.

james-gunn-dc-marvel-movie.png

Egy meglehetősen egyedi eseménysorozatnak köszönhetően a The Suicide Squad megjelenése után James Gunn lesz az első olyan filmes, aki a Marvel és a DC Moziverzum berkein belül is kiemelt fontosságú szerepkörben alkotott. A galaxis őrzői-franchise megkerülhetetlen készítője nemrégiben kezdte meg a filmmel kapcsolatos munkálatokat, melynek alkalmából egy A galaxis őrzői  készüléséről megemlékező kollázst kapott ajándékba a Marvel stúdiótól, ennek hatására pedig a konkurens kiadók ellentétéről is megosztotta a véleményét. 

„Mivel kezdődnek a The Suicide Squad munkálatai, megkaptam minden idők talán legmenőbb, legédesebb ajándékát Kevin, Lou, Victoria, Mary és Jonathan jóvoltából a Marveltől. Ehhez egy üzenetet is mellékeltek, melyben lelkesedésüket fejezték ki a filmmel kapcsolatban” – írta Gunn a Twitteren, ahol képeket is megosztott a kézi készítésű képeskönyvről. „Csináltak nekem egy fantasztikus albumot A galaxis őrzőin végzett munkámról. Egy vaskos kötet tele emlékekkel, melyektől még a könnyem is kicsordult.”

A sokoldalú rendező még azt is hozzá tette, szerinte sokat profitálhat a Marvel és a DC egymás sikeréből. Ezután kihasználta az alkalmat, és felhívta mindkét tábor rajongóinak figyelmét a kiadók közös pontjainak ünneplésére, a különbségek felnagyítása helyett: „Ahogy már sokszor mondtam, ha jól megnézzük, a Marvel és a DC rajongókban sokkal több közös van, mint ellentét. Én mindkettő voltam majdnem egész életemben. Talán jobban szereted az egyiket, mint a másikat – amivel semmi probléma –, de ez nem azt jelenti, hogy nem élvezheted mindkettőt, vagy hogy kötelező lenne rombolnod a másikat. Tudom, hogy én és a partnereim a Marvelnél és a DC-nél hiszünk abban, hogy ami egyik stúdiónak jó, az általánosságban mindenkinek az: ösztönözzük egymást őszinte, különleges és innovatív ötletekkel, melyekkel kiszolgálhatják a nagyközönséget világszerte. Hajrá, csapat(ok).”

A The Suicide Squad 2021 augusztus 6-án érkezik majd a mozikba, miután Gunn A galaxis őrzői harmadik részét is tető alá hozza.

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8715188030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása