Újabb visszatérő karakter felbukkanása vált biztossá a Fekete Özvegyben

2019. október 02. - Marvel Magyarország

Továbbra sem arról van szó, akit mindenki szeretne látni.

black-widow-avengers_easy-resize_com.jpg

A jövőre érkező Fekete Özvegy filmben biztosan visszatér a hősnő mellett az eredeti Bosszúállók egy másik alapítótagja, de a Jeremy Renner által megformált íjász helyett egyelőre Tony Stark jelenléte kapott megerősítést, aki az Amerika Kapitány: Polgárháború egyik vágószobában végzett, ám most újrahasznosított szegmensében tűnik fel még egyszer utoljára a Marvel Moziverzumban. A minap egy újabb ismerős arc felbukkanása vált biztossá William Hurt személyében, aki Robert Downey Jr.-hoz hasonlóan már a kezdetektől a képregényfilmes univerzum részét képezi.

Az idén 69 éves színészlegenda először A hihetetlen Hulkban öltötte magára a zöld fenevadra vadászó Thaddeus Ross tábornok szerepét, legközelebb pedig nyolc évvel később, a Szokóviai Egyezménnyel a Bosszúállók teljes csapatának orra alá borsot tört a Polgárháborúban. Ezeket leszámítva a Bosszúállók: Végtelen háborúban, illetve a Végjátékban is tiszteletét tette rövid időre, most viszont a Fekete Özvegy forgatásáról származó képeknek hála bizonyosodhattunk meg róla, hogy Natasha Romanoff szólókalandjában ugyancsak szerepet vállalt. Tekintettel arra, hogy a film cselekménye a Polgárháború eseményeit követően veszi fel a fonalat, a szökevénnyé vált Natasha révén teljesen logikus lenne az immár külügyminiszter Ross jelenléte, ugyanakkor az említett fotókat látva valami egészen másról lehet szó.

Mivel a Fekete Özvegy munkálatai nemrég fejeződtek be Londonban, a Just Jared által lencsevégre kapott színész feltehetően pótforgatásokra érkezett tegnap Georgia államba. Hurt kék ingben és nyakkendőben, de ami a legérdekesebb, hogy egy sétapálcával figyelhető meg a képeken, amellyel sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon tényleg a Polgárháború idején járunk-e, vagy épp a Marvel Moziverzum aktuális jelenében, valamikor 2023-ban. Ez kétségkívül megmagyarázná a karakter leharcolt megjelenését, és ahogy arra számítani lehetett, találgatások egész sorát is beindította: Charles Murphy újságíró például úgy véli, Hurt a stáblistás jelenetben szerepel majd, hogy megkörnyékezze a Florence Pugh alakította második Fekete Özvegyet, polgári nevén Yelena Belovát a régóta pletykált Mennydörgők csapat megalakulását illetően.

A Marvel gonosztevőkből és antihősökből álló társasága meglehetősen hosszú ideje híresztelések tárgyát képezi, és mostanra egy csokorra való olyan karakter is összegyűlt a filmes univerzumban a folyamatosan változó képregényes felállásokból, akikkel egy jövőbeni projektben dolgozhatna a stúdió. Nyilvánvalóan ez részünkről sem több jelenleg puszta találgatásnál, de a Végjátékot követően kétségkívül lehetőségek egész tárháza nyílt meg Kevin Feige előtt – ráadásul egyelőre vajmi keveset tudunk arról, hogy mire számítsunk a negyedik fázis előre bejelentett filmjei és sorozatai után. Talán pont köztük van egy potenciális Mennydörgők mozi is, amelyről leghamarabb 2020 májusában tudunk majd megbizonyosodni, amikor mozikba kerül a Fekete Özvegy Cate Shortland rendezésében. 

0zghya4a-1-.jpg

(forrás: Just Jared, Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3715187080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása