BREAKING: Pókember marad a Marvel Moziverzumban, és a következő film is leleplezésre került!

2019. szeptember 27. - Marvel Magyarország

Minden rajongó erre a bejelentésre várt.

pokember-idegenben-reakcio-top.png

A Marvel stúdió az elmúlt hónapokban több mint egy tucat filmes és tévés produkciót jelentett be az elkövetkező évekre, mindezt viszont kétségkívül beárnyékolta, hogy a Disney és a Sony Pictures nem tudott megállapodni a Pókember megfilmesítési jogainak közös felhasználása kapcsán kötött egyezségük feltételeiben. Mikor már teljesen elképzelhetetlennek tűnt, hogy a két stúdió visszatáncol, több hetes huzavona után ma hivatalosan is megerősítést nyert: folytatódnak a Tom Holland által megformált Peter Parker kalandjai a Marvel Moziverzumban.

A vita lényegi, finanszírozási része azzal zárult tegnap este, hogy az eddigi 5% helyett a Disney 25%-os részesedést kap majd a Pókember-filmekből, valamint ugyanennyivel beszáll a gyártási költségekbe. Természetesen ami a rajongókat leginkább foglalkoztatja, hogy az is biztossá vált, miszerint 2021. július 16-án érkezik a következő Pókember-film az előző két felvonást egyaránt producerként felügyelő Kevin Feige és Amy Pascal együttműködésében, és amellett, hogy újra Tom Holland ölti magára a jelmezt, a Hálószövő más, egyelőre meg nem nevezett alkotásokban is tiszteletét teszi majd a Bosszúállók világában.

„Nagyon örülök neki, hogy folytatódnak Póki kalandjai a Marvel Moziverzumban, és a Marvel Studiosnál mindnyájan nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy tovább dolgozhatunk rajta. Pókember egy meghatározó ikon, a története minden korosztályra hatással van szerte a világon. Ugyancsak ő az egyetlen szuperhős, aki képes átjárni különböző filmes univerzumokon, így miközben a Sony tovább fejleszti a saját Pókverzumát, elképzelni sem lehet, milyen meglepetéseket tartogat a jövő.” – nyilatkozta Feige, a képregényfilmes stúdió atyja. „Ez fantasztikus. Peter Parker története drámai fordulatot vett az Idegenben befejezésében, és nem is lehetnék boldogabb amiatt, hogy együtt egyengethetjük a további útjait. Ez egy gyümölcsöző kapcsolat mind a stúdiók, a franchise és a rajongók számára, szóval elmondhatatlanul örülök neki, hogy ez a jövőben is folytatódni fog.” – tette hozzá Amy Pascal, a Pókember-filmek producere.

A két filmes, de kifejezetten Feige nyilatkozata erősen azt sugallja, hogy az újabb megegyezés részeként Holland karaktere akár a Sony különálló képregényfilmes univerzumában is tiszteletét teheti, amellyel egy élőszereplős Pókverzum filmet is tető alá tudnának hozni valamikor. Jelenleg viszont inkább a tényeket helyeznénk előtérbe az elmúlt hetek találgatásait követően, ami annyit tesz, hogy Pókember még egyetlen saját kaland, illetve valamelyik közelgő szólófilm erejéig biztosan nem megy sehová a Marvel Moziverzumból, és hogy utána hogyan tovább, arról feltehetően ismét a számok fognak dönteni.  

(forrás: ComicBookMovie, Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8015175226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.09.30. 10:44:52

egyre inkább kamuszagú marketingbalhé volt ez. :S

Marvel Magyarország 2019.09.30. 12:49:36

@doggfather: Ha két ember az idők kezdete óta pár penny-n össze tud veszni, két stúdió vajon milliárdokon nem? Egyre több helyen látom azt a kifejezést, hogy az egész csak marketinghúzás volt, de erősen kétlem, hogy egy két év múlva érkező filmnek ilyen press-t akarna bárki is (pláne az egymilliárdot gyűjtő előző rész után).

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.10.01. 09:17:15

@Marvel Magyarország: nem is annak a filmnek, hanem az újra moziba küldött póki idegenbennek, hogy meglegyen a milliárd.

a nép elmegy még eygszer, hogy utoljára lássa az MCU pókit moziban.

de nem jött be, nem ment a nép.

és most csoda, de pont a dvd megjelenésre kibékültek...

Marvel Magyarország 2019.10.01. 09:36:50

Van abban ráció természetesen, amit írsz, de én a legtöbb helyen éppen azt tapasztaltam, hogy akkor már csak azért se fog fizetni a fogyasztó egy újabb Idegenben moziért, ne landoljon a Sony stúdió zsebében még több pénz, ha már pont ezen ment az állítólagos vita szerencsétlen karaktert illetően. Szerintem ezzel számolhattak volna, ha tényleg marketinghúzás az egész. De persze nyilván nem fogunk belelátni a hátterébe, úgyhogy igazából felesleges is szaporítani a szót - a legfontosabb, hogy marad a helyén, legalábbis egyelőre.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.10.03. 11:12:54

@Marvel Magyarország: igen, én is ilyenekt olvastam, és ez is történt, ugye hír volt, hogy üresek a mozik.

DE!

mikor az okosak kitalálták, még benük volt a bosszúállók 7 perces kheci, és működő húzása! Ebből indultak ki sztem.
süti beállítások módosítása