BREAKING: Madame Necc-filmmel bővülhet a Sony Pictures képregényfilmes univerzuma

2019. szeptember 26. - Marvel Magyarország

Érdekes karakter adaptálása mellett döntött a stúdió.

madame-necc-film-top.jpg

A vegyes kritikai fogadtatás miatt először kétséges volt, hogy a Sonynak vajon sikerül-e beizzítania a saját képregényfilmes univerzumát, de miután a Venom világszinten átlépte a 850 milliós bevételt, cseppet sem meglepő, hogy beindulni látszik a szekér. Peter Parkerrel együtt körülbelül 900 karaktert szereztek meg annak idején a Marveltől, köztük számos női szuperhőst, akiknek az aktuális trendeket meglovagolva nagy teret akarnak szentelni: A fejlesztési fázisban járó Fekete Macska- és Silver Sable-filmeken kívül a Collider értesülései szerint ugyanis a stúdió egy Madame Neccre összpontosító alkotást is napirendre tűzött. 

A forrásanyagban Denny O’Neil és John Romita Jr. által 1980-ban megálmodott Madame Necc, polgári nevén Cassandra Webb az egyetlen ember, aki képes értelmezni az Élet és Végzet Hálóját, illetve megérezni a Multiverzumra leselkedő fenyegetéseket. A különálló produkció ötlete sokakat meglepetésként érhet, hiszen a karakter általában a háttérben szövögeti a szálakat, legyen szó képregényekről (Spider-Verse), rajzfilmsorozatokról (az 1994-1998 között sugárzott Pókember) vagy épp videojátékokról (Spider-Man: Shattered Dimensions). Hogy miért szentelne egy teljes mozifilmet számára a stúdió, arra az egyetlen logikus magyarázat talán az, miszerint hangsúlyos szerepet kaphat jövőbeli terveikben a Multiverzum, és ezt kellőképpen szeretnék megalapozni.

A projekt kapcsán egyelőre annyi konkrétum került leleplezésre, hogy a forgatókönyvet az egyaránt a stúdió képregényfilmes univerzumában játszódó Morbiusért, valamint a Netflixre készült Lost in Space rebootért felelős Burk Sharpless és Matt Sazama írja majd. Érdekes lesz megfigyelni, vajon van-e bármilyen alapja a fenti találgatásnak a lehetséges sztorit illetően, de tekintve, hogy a Pókember-balhé révén ismét teljes értékűen a Sony birtokolja Peter Parker megfilmesítési jogait, meglehet, egyáltalán nem vagyunk messze egy élőszereplős Pókverzumtól, amelyet Madame Neccel tökéletesen elő tudnának készíteni.

(forrás: ComicBookMovie, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1415173872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása