Ezekkel a filmekkel tudná visszacsábítani a Marvel a Russo testvéreket

2019. szeptember 13. - Marvel Magyarország

A páros nem fordítana hátat a blockbusterek világának sem.

russo-brothers-top.jpg

A Russo fivéreket nem kell bemutatni képregényfilmes körökben, ugyanis az előző öt évüket megszakítás nélkül az Infinity-saga betetőzésével töltötték az Amerika Kapitány: Polgárháborún át a Bosszúállók: Végjátékkal bezárólag, méghozzá olyan színvonalasan, amivel kitörölhetetlenül rajta hagyták a kezük nyomát a Marvel Moziverzumon. Habár Joe és Anthony Russo időközben saját produkciós céget indítottak AGBO Films néven, hogy kisebb volumenű, személyesebb történeteket is elmesélhessenek a filmvásznon, a párost még mindig vissza tudná csábítani a Marvel olyan címekkel, mint az X-Men vagy a Fantasztikus Négyes.

„Szeretjük a filmkészítésnek azt a kvalitását, amelyet a Marvel nyújtott számunkra” – kezdte Anthony Russo egy interjúban. „Szeretünk történeteket mesélni ezen a szinten, de közben a kisebb, különlegesebb sztorikra sem tudunk nemet mondani. Szóval ami a jövőt illeti, szeretnénk oda-vissza mozogni a kettő között.” A páros korábban már elmondta, hogy a Marvel-szuperhősök titkos háborúja filmadaptációja kétségkívül érdekelné őket, de most több másik, a Fox felvásárlásával a Marvel stúdió égisze alá került tartalmat is megneveztek név szerint: „[John] Byrne X-Men képregényeit olvasva nőttem fel. Fiatalkoromban Ben Grimm, a Lény volt a kedvenc karakterem, és a Fantasztikus Négyes jogai már a Marvelnél vannak. Az Ezüst Utazó egy csodálatos karakter. Felettébb szórakoztató lenne ilyen kozmikus szintre lépni. Szóval sok minden van, ami visszacsábítana minket.”

Joe Russo ezt követően hozzátette, hogy a lehetséges visszatérés nem egy Disney+ sorozatra, és feltehetően nem is egyetlen filmre szólna, hanem a korábbiakhoz hasonlóan valamilyen többrészes, átívelő sztorit mesélnének el a filmvásznon. „Miután előállsz egy ennyire átfogó történettel, mint amilyenhez nekünk is szerencsénk volt A tél katonájával kezdődően, ez a bizonyos nagy léptékű történetmesélés nem akar elengedni minket. Szívesen előállnánk még ilyen színvonalú, több éven átívelő történetekkel.” Ezeket a sorokat olvasva Kevin Feige remélhetőleg már keresi a megfelelő projektet, amivel a jövőben megbízhatná a Russo testvéreket.

(forrás: SiFy Wire, MovieWeb)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5715070544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.09.16. 10:15:53

adjanak nekik ilyeneket akkor.
a leggyengébb filmjük is tisztességes iparosmunka, és MCU első harmadába való.
süti beállítások módosítása