[D23] Vadonatúj Pókember animációs sorozat érkezik a Disney Juniorra

2019. augusztus 29. - Marvel Magyarország

Póki és barátai ezúttal a legkisebbek kegyeit keresik majd.

spidey-and-his-amazing-friends-top.jpg

A Marvel Animation & Family Entertainment az idei D23 Expón jelentette be legújabb animációs projektjét, mely Spidey and His Amazing Friends címen fut majd 2021-től a Disney Junior műsorán (nálunk vélhetően a Disney Channelen vagy az M2 Disney Junior blokkjában lesz érdemes keresni). A csatorna kínálata leginkább a nyolc éven aluli gyerekeket célozza meg, ennek megfelelően az új széria is nekik szól majd.

A sztoriról annyit árultak el a készítők, hogy a korábban egyedül dolgozó Póki két jóbarátjával, Miles Moralesszel és Gwen Stacyvel, alias Ghost-Spiderrel fog majd össze az epizódok során, illetve időről időre olyan hősök is betársulnak hozzájuk, mint Hulk, Fekete Párduc vagy Ms. Marvel. Miközben a gonosz erői ellen harcolnak, hőseink azt is megtanulják, hogy a világ megmentésének legjobb módja az, ha csapatban dolgoznak.

Cort Lane, a Marvel Animation & Family Entertainment alelnöke a következőket mondta a szériáról: „A kisgyerekek amúgy is imádják Pókit, szóval el lesznek ragadtatva, amikor meglátják Peter Parkert, amint áthálóhintázik a képernyőn ebben az új sorozatban. […] A Marvelnél mindenki nagyon izgatott az első iskolakezdés előtt álló gyerekeknek szóló animációs sorozat elindulása miatt a Disney Junioron, amely ennek a közönségnek az elsődleges platformja. Bízunk benne, hogy a szülők és a gyerekek szeretni fogják ezeket a történeteket, melyek tele vannak fontos üzenettel a barátságról, csapatmunkáról, problémáink megoldásáról és képességeink mások érdekében történő használatáról.”

Joe D’Ambrosia, a Disney Junior alelnöke elárulta, hogy ők a csatorna részéről szintén nagyon izgatottak a Marvellel való közös munka miatt, illetve hozzátette azt is, szerinte ez a sorozat tökéletes alkalmat ad arra, hogy a kisgyerekeknek bemutassák a barátság és csapatmunka, mint szupererő szerepét mások megsegítésében.  

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5815022750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása