[D23] Új és régi szereplők is feltűnnek a The Falcon and the Winter Soldierben

2019. augusztus 24. - Marvel Magyarország

A régi ismerősök mellett felbukkan egy izgalmas új szereplő is.

solyom-es-a-tel-katonaja-top.jpg

A The Falcon and the Winter Soldier lesz az első Marvel-tévésorozat, ami a Disney saját streamingoldalán veszi kezdetét, az ezen a hétvégén megrendezésre kerülő D23-on ráadásul újabb információkat kaptunk a Sam Wilson (Anthony Mackie) és a Bucky Barnes (Sebastian Stan) nevével fémjelzett közös kalanddal kapcsolatban. Kevin Feige mellé a sorozat showrunnere, Malcolm Spellman lépett a színpadra, hogy beszéljen egy kicsit a készülő projektről: ekkor hivatalosan is bejelentette Sharon Carter ügynök visszatérését, illetve a rejtélyes John Walker bemutatkozását.

Az előbbi szerepében természetesen újra Emily VanCampot láthatjuk majd, míg John Walkert, a képregényekből ismert antihőst Kurt Russell fia, Wyatt Russell (Overlord, 22 Jump Street) fogja életre kelteni. Walker a forrásanyagban U.S. Agent alteregója, akit gyakran Amerika Kapitány sötét megfelelőjeként ábrázolnak. Steve Rogershez hasonlóan ő is egy felerősített szuperkatona annak minden erejével felvértezve, ugyanakkor javában hiányzik belőle a felelősségtudat. Egyelőre még közel sem biztos, hogy Walker pozitív vagy negatív figura lesz-e, de mivel mind ő, mind pedig a pajzsot megöröklő Sólyom Amerika Kapitány utódjaként lépnek fel a sorozatban, valószínűleg elkerülhetetlen a kettejük közti konfliktus.

A rendezvényen VanCamp személyesen is tiszteletét tette, akit utoljára az Amerika Kapitány: Polgárháborúban láthattunk a 13-as ügynök szerepében. Egykori S.H.I.E.L.D. ügynökként biztosan érdekes történésekre számíthatunk a karakter részéről, de a színésznő sajnos semmilyen konkrétumot nem árulhatott el. A visszatérők között egyébként ott van Daniel Brühl alakította Zemo is, aki most először a képregényekből ismert lila maszkjában lesz látható. Spellman arról is beszélt, hogy a filmekben látottakhoz képest a széria jóval mélyebben körbejárja majd a két főhős múltját.

A The Falcon and the Winter Soldier forgatókönyvírói között olyan neveket találunk, mint Derek Kolstad, a John Wick-filmek kreatív elméje, a rendezői feladatokat pedig a BAFTA-díjnyertes Kari Skogland látja el, aki többek között olyan szériákon dolgozott eddig, mint A szolgálólány meséje, a The Walking Dead, a Vikingek, és a The Punisher. A széria 2020 őszén érkezik a Disney+ szolgáltatásra.

falcon-winter-solider-us-agent-casting.jpg

(forrás: /Film)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7415022732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása