A Venom 2. rendezője szerint Tom Hardy is közreműködik a forgatókönyv megírásában

2019. augusztus 07. - Marvel Magyarország

Andy Serkis nagy dolgokat ígér a folytatásra.

venom-hir-top.jpg

Jövőre előreláthatólag két produkcióval, nevezetesen Jared Leto Morbiusával és a kasszasiker Venom folytatásával bővül majd a Sony Pictures képregényfilmes univerzuma, ám míg az előbbi esetében bármikor megérkezhet a hivatalos teaser előzetes, addig a Venom 2. mindössze novemberben áll kamerák elé. Habár Ruben Fleischer filmje egyértelműen nem volt a kritikusok kedvence, a folytatás rendezésére újonnan kinevezett Andy Serkis biztatóan nyilatkozott a továbbiakról. 

„A munkálatok kezdeti szakaszában járok, de eléggé határozott elképzelésem van arról az útról, amit szeretnék látni vizuálisan, és hogy hogyan tudjuk megmutatni a karakterek új dimenzióit” – ecsetelte. Mint azt már egy ideje tudni véljük, az első rész Scott Rosenbergből, Jeff Pinknerből és Kelly Marcelből álló forgatókönyvíró-triójából csak az utóbbi tért vissza a folytatásra, azonban Serkis elmondása szerint nem egyedül kell kidolgoznia a film történetét: „Tom [Hardy] szorosan közreműködik a forgatókönyv megírásában Kelly Marcellel, ketten hozzák tető alá az új történetet.”

Serkis egyáltalán nem rejtegette a projekt és a Hardyval való közös munka iránti lelkesedését, mikor tovább faggatták egy interjúban: „Már hosszú évek óta ismerem Tomot, felnézek rá színészként és producerként egyaránt. Mindig is szerettünk volna együtt dolgozni. Nagy örömömre szolgál, hogy ennek végre eljött az ideje, és annak is, hogy mellette még számos nagyszerű színésszel lesz dolgom. Ez egy fantasztikus franchise, és óriási megtiszteltetés, amiért engem kértek fel a rendezésére. Rendkívül aktuális történetről van szó, és remélhetőleg egy kiváló filmet tudunk majd összehozni.”

Hivatalos premierdátum ugyan még nincs, de a Sony bemutatónaptárában szerepel egy cím nélküli Marvel-folytatás 2020. októberére, ami minden kétséget kizáróan a szintén októberben debütált Venom második részére vonatkozhat. A címszerepet játszó Hardy mellett egyelőre csak az exbarátnőjét alakító Michelle Williams visszatérése nyert megerősítést, de valószínűleg a feliratok utáni jelenetben felfedett Woody Harrelson jelenlétére is érdemes számítani.

(forrás: Collider, ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6014999864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása