Tom Hiddleston szerint sosem látott kontextusba helyezi a címszereplőt a Loki sorozat

2019. augusztus 02. - Marvel Magyarország

A színész lelkesen beszélt a készülő sorozatról.

infinitywar5aa86b6c7be42.jpg

Az azóta bejelentett címek mellett az elsők között tudhattuk meg néhány hónapja, hogy a Disney novemberben induló streamingoldalára egy Loki karakterére koncentráló minisorozatot is gyárt a Marvel stúdió. A főszerepbe természetesen visszatér a Csínytevés Istenét már lassan egy teljes évtizede megformáló Tom Hiddleston, aki azon kívül, hogy elmondása szerint valamikor jövő év elején veszi kezdetét a sorozat forgatása, egy friss nyilatkozatban arról is szót ejtett, hogy miért is olyan izgatott a szóban forgó projektet illetően. 

„Nagyon, nagyon izgalmas, elvégre sok szempontból ez ugyanaz a karakter, akit már ismertek, ugyanakkor egy ezidáig még sosem látott kontextusba helyezve. És ha ennél többet mondanék, akkor túl sokat árulnék el. Szóval ami különösen izgalmassá teszi számomra, az az, hogy rengeteg kiaknázatlan lehetőséget rejt a sorozat.” A negyedik fázis leleplezéskor Kevin Feige elárulta, hogy a széria arra a Lokira fog koncentrálni, aki a Bosszúállók: Végjáték egy alternatív idővonalán megszökött a Tesseracttal együtt, ami megmagyarázza a színész által említett, új kontextust.

Hiddleston hozzátette, hogy ez a karakter nem járta végig azt az utat, amit a másik Loki a Thor: Ragnarökben, így ő még mindig ugyanaz az önző gonosztevő, akit a 2012-es Bosszúállókban láttunk. „Az utolsó dolog, ami vele történt, hogy a Hulk beledöngölte a padlóba. Szóval még nagyon sok pszichológiai fejlődés áll előtte. [Kevin Feige] nagy vonalakban ismertette velem a sorozattal kapcsolatos terveit, amikről ugyan nem beszélhetek, de azt elmondhatom, hogy ez az egyik legizgalmasabb kreatív lehetőség, amihez valaha szerencsém volt. Ez egy új világ, új kihívásokkal, és alig győzöm kivárni, hogy elkezdjük végre.”

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5714990910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PuffCinq · http://puffcinq.blog.hu/ 2019.08.04. 15:04:03

Loki jöhet, bármilyen formában!:)
süti beállítások módosítása