Namor lehet a Fekete Párduc folytatásának gonosztevője

2019. augusztus 01. - Marvel Magyarország

Újabb híresztelések láttak napvilágot a Torpedó kapcsán.

image-asset.jpeg

Sokan meglepődve vették tudomásul, hogy a Fekete Párduc új része nem szerepel a Marvel Moziverzum negyedik fázisában, azonban a Marvel stúdió elnöke a San Diego Comic-Conon megerősítette, miszerint biztosan elkészül a kritikai és pénzügyi szempontból egyaránt hatalmas sikerű szólókaland folytatása, nem meglepő módon. A filmről egyelőre nem tudunk annál többet, hogy Ryan Coogler írja a forgatókönyvet és újfent a rendezői feladatokat is ellátja majd, de immár sokadjára merül fel Namor, a Torpedó neve a Fekete Párduc 2. lehetséges gonosztevőjeként, amire valóban minden esély meglehet.

A titkos víz alatti város, Atlantisz hercege a Marvel egyik legelső karaktereként lassan egy évszázados múlttal dicsekedhet, ám még nem látott napvilágot az antihős sem a mozis, sem pedig a televíziós képernyőkön. Legalábbis ezidáig – a We Got This Covered értesülései szerint Namor ugyanis T'Challa és királysága életét fogja megnehezíteni a Fekete Párduc folytatásában, ami ezek alapján legfőképp a képregényes Wakanda és Atlantisz háborúból meríthet ihletet. Meg sem próbáljuk felsorolni, hogy az utóbbi évek során hányszor merült fel pletykákban a Torpedó, polgári nevén Namor McKenzie karaktere, mint lehetséges új játékos a Marvel Moziverzumban, amire a Végjátékban Okoye által megemlített víz alatti aktivitás ismét ráerősít. (Már csak kifejezetten zárójelben tennénk hozzá, hogy elvileg a Marvel egyik kiszemeltje a szerepre a Kőgazdag ázsiaiak sztárja, Henry Golding.) 

Mindezek ellenére fontos észben tartani, hogy Namor feltűnése még közel sincs kőbe vésve: Coogler állítólag csak jövő év elején kezdi írni a forgatókönyvet, ráadásul az említett hírportál nem tartozik a legmegbízhatóbbak közé (viszont először írtak többek között arról, hogy Robert Pattinson lehet az új Batman, vagy hogy Shang-Chi filmjében a valódi Mandarin is felbukkanhat). A két karakter közös történelmére való tekintettel mindenesetre nehezen tudnánk elképzelni ideálisabb színre lépést Namor számára a Fekete Párduc következő felvonásánál. 

(forrás: We Got This Covered)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1314989952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.08.01. 15:53:53

jó is lenne a két birodalom mehetne háborúba!
süti beállítások módosítása