A Cloak and Dagger sztárjai benne lesznek a Runaways következő évadában

2019. augusztus 01. - Marvel Magyarország

Megvalósul a sokak által remélt crossover.

runaways-cloak-and-dagger-top.jpg

A Hulu és a Marvel Television a héten jelentette be, miszerint még idén, egész pontosan december 13-án láthatjuk majd a Runaways teljes harmadik évadát. A címszereplő Szökevényekkel ellentétben arról még ezidáig nem esett szó, hogy vajon Köpeny és Kard története folytatódik-e a Freeformon, azonban megannyi utalást követően a minap biztossá vált, hogy a már szintén két teljes évadot megélt sorozat sztárjai fel fognak tűnni a Runaways egyik epizódjában.

A bejelentés azért is örömteli, mert a Netflix hirtelenjében véget ért Marvel-univerzumán kívül nem volt még példa olyan nagyobb crossoverre a TV-képernyőkön, ami például a DC Arrowverzum sorozataira évről évre jellemző. A Cloak and Dagger második évada azzal zárult, hogy a két főhős New Orleanst maga mögött hagyva új városokba indult, ahol jóra használhatják a képességeiket. A Szökevényekre ezzel szemben igencsak rájárt a rúd legutóbb, és a folytatás közvetlenül ott veszi fel a fonalat, hogy Molly, Nico és Alex a fogságba esett barátaikat keresik. A foghéjas csapatnak minden bizonnyal jól jön majd Tandy és Tyrone segítsége, kifejezetten az újonnan bemutatásra kerülő Morgan le Fey ellen, akivel a forrásanyagban olykor a Bosszú Angyalai sem bírtak el.

A sajnos mindössze egyetlen epizódra vonatkozó crossoverről egyelőre nem fedtek fel több részletet, de a Marvel Television elnökeként ismeretes Jeph Loeb nagyon bizakodó a hivatalos sajtóközleményben: „Mindkét sorozat rajongói egy olyan kalandot láthatnak majd ezeknek a fiatal hősöknek a találkozásakor, amire mindenki várt, és már mi is elhintettük korábban.” A Szökevények, valamint Köpeny és Kard útjai a képregényekben is gyakran keresztezik egymásét, amire a képernyőkön a Runaways decemberben érkező harmadik szezonjában kerül sor. 

(forrás: Marvel)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr314990500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása