Szem nem marad szárazon ezt a kimaradt jelenetet látva a Bosszúállók: Végjátékból

2019. július 26. - Marvel Magyarország

A hősök leróják a tiszteletüket.

avengersendgame5ce30b0ac1937.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Szinte kereken három hónappal a bemutatóját követően a Bosszúállók: Végjáték megelőzte az Avatar összbevételét, amivel elfoglalta az első helyet a világ legsikeresebb filmjeinek listáján. Ezek után már nem kell sokat várnunk arra sem, hogy végre otthon is újraélhessük a Marvel Moziverzum kicsúcsosodását, és habár a hazai megjelenés csak szeptember elején esedékes, a tengerentúlon a DVD- és BD-változat mellett UHD-ban is beszerezhető lesz a Végjáték augusztus 13-tól, míg digitálisan két héttel korábban, július 30-án válik elérhetővé. 

Talán mondanunk sem kell, miszerint rengeteg extra tartalom kap helyet a külföldi korongokon. Mint korábban kiderült, ezek között szám szerint hat darab törölt jelenet is szerepel (Goji Berries, Bombs on Board, Suckiest Army in the Galaxy, You Used to Frickin’ Live Here, Tony and Howard, Avengers Take a Knee), amiből a legutolsó, közel kétperces videót az USA TODAY jóvoltából idő előtt megnézhetjük. A jelenet címe magáért beszél, elvégre azt mutatja meg, ahogy a Bosszúállók egyesével térdet hajtanak a magát az egész univerzum érdekében feláldozó Tony Stark tiszteletére, közvetlenül a végső összecsapást követően. „Ez egy gyönyörű jelenet megindító alakításokkal, de Tony Stark temetése előtt forgattuk le” – mondta a vágószobában hátrahagyott képsorról a film rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo. „A temetésjelenet végül jobban illeszkedő és érzelmesebb reflexióvá vált számunkra Tony halála kapcsán.”

Az alábbi törölt jelenet egyúttal a Végjáték egyik legnagyobb kérdését is megválaszolja a 2014-ből visszatért Gamora sorsára vonatkozóan. Noha korábban már gyakorlatilag megerősítést nyert, hogy Zoe Saldana karaktere nem porladt el Tony csettintését követően, ennélfogva pedig könnyedén szerepelhet A galaxis őrzői vol. 3-ban, azért jó immár a saját szemünkkel is fényt deríteni az igazságra. Nézzétek meg a szóban forgó, felettébb érzelmes képsorokat ebben a beágyazott videóban: 

(forrás: USA TODAY)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3614981972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása