[SDCC 2019] Daniel Brühl felfedte a képregényhű Zémó bárót a The Falcon and the Winter Soldierből

2019. július 24. - Marvel Magyarország

Az új Amerika Kapitány a Polgárháború utóhatásait nyögi majd.

baron-zemo.jpg

A San Diego Comic-Conon a The Falcon and the Winter Soldier két sztárja, Anthony Mackie és Sebastian Stan is tiszteletét tette, továbbá egy rövid részletet is megosztott a stúdió a készülő szériából. A videó közepén a Daniel Brühl alakította Zémó is beköszönt a rajongóknak, aki látszólag, „behackelte” magát a prezentációba. „El sem tudom képzelni, mit gondoltok most. Egy gonosztevő átveszi az uralmat a panel felett, ti pedig arra számítotok, hogy valami kimondhatatlan szörnyűséggel fenyegetek meg mindenkit.  De én csak köszönni szerettem volna néhány régi barátomnak. Uraim, nemsokára találkozunk.” – mondta a színész.

Az üzenet végén Brühl magára öltötte Zémó báró képregényekből ismert lila maszkját is, melyet a Polgárháborúban nem láthattunk rajta, noha az eredeti képregénykarakter ritkán jelenik meg nélküle. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a készítők a saját gyökereihez szeretnék visszaterelni a figurát. A Marvel Moziverzumban Zémo egy szokóviai halálosztag tagja volt, aki, miután az otthona és családja elpusztult a Bosszúállók és Ultron összecsapása során, vendettát fogadott Tony Stark és a többi szuperhős ellen, és végül sikeresen szét is szakította a csapatot.

A képregények lapjain Zémó viszont egy náci szupergonosz volt, aki először a II. világháborúban akasztotta össze a bajuszát Amerika Kapitánnyal, továbbá az ő repülője végzett Bucky Barnesszal is, aki meg ugye évekkel később a Tél Katonájaként tért vissza. Így tehát ideális főgonosznak bizonyul egy részben Bucky-ra koncentráló széria számára. Mint azt már a Bosszúállók: Végjáték lezárásából tudhattuk, a sorozatban Sam Wilson lesz az új Amerika Kapitány, aki Bucky-val közösen néz majd szembe Zémóval.

A Disney+ szolgáltatásra készült Marvel-sorozatok közül a The Falcon and the Winter Soldier kerül először képernyőre 2020 őszén, habár nekünk, magyaroknak sajnos 2021-ig várnunk kell a streaming-csatorna elindulására.

(forrás: EW, ScreenRant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5414977570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása