[SDCC 2019] Első hivatalos koncepciós vázlaton a Fekete Özvegy gonosztevője

2019. július 22. - Marvel Magyarország

Végre szemügyre vehető a Fekete Özvegy Kiképzője.

lai20qet-1-.jpg

Tegnap a Comic-Conon megrendezett panelbeszélgetésen a Marvel stúdió hivatalosan is lerántotta a leplet a soron következő két évet felölelő negyedik fázisáról, ami nem túl nagy meglepetésünkre (a forgatás jelentős része a magyar fővárosban zajlott) a Fekete Özveggyel veszi kezdetét jövő májusban. A filmről többek között megtudhattuk, hogy történéseit tekintve az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően veszi fel a fonalat, a címszereplő ellenfele pedig a Kiképző, polgári nevén Anthony Masters lesz. 

A hír hallatán talán sokaknak előrébb került a várólistáján Natasha kissé megkésett szólókalandja, elvégre a Kiképző túlzás nélkül a Marvel-képregények egyik legérdekesebb antagonistája.  A fotografikus memóriával és kitűnő reflexekkel rendelkező zsoldos képes bárki mozdulatait leutánozni, ráadásul igazi fegyverszakértő, és olimpiai atlétákat megszégyenítő kondícióval bír. A H-csarnokban tegnap levetített, a Kiképzőt is felfedő rövid kedvcsinálót habár csak a panelen jelenlévő szerencsés kevesek láthatták, a Marvel stúdió koncepciós művésze, Andy Park nemsokkal utána megosztotta egy a Fekete Özvegyhez készített hivatalos vázlatát, amin a címszereplő mellett az emlegetett gonosztevőre is vethetünk egy pillantást.

Néhány héttel ezelőtt a budapesti forgatáson már lencsevégre kaptak egy rejtélyes, maszkos figurát, akiről most már biztosan tudjuk, hogy a Kiképző volt. A páncél a karakter eredeti megjelenésének jellegzetes kék és fehér, itt-ott narancs színvilágát adja vissza, ugyanakkor a jelmeztervezők egyértelműen a Kiképző újvilági inkarnációját ültették át a filmvászonra. Egyelőre még nem tudni, ki játssza Fekete Özvegy ellenfelét a készülő mozifilmben, de a legnagyobb valószínűséggel A szolgálólány meséjéből ismert O. T. Fagbenle bújik majd a maszk mögé. 

A Fekete Özvegyet az indie-filmek világából érkező, több rangos díjat is begyűjtő Cate Shortland hozzá tető alá, a címszereplőt alakító Scarlett Johansson és Fagbenle mellett pedig olyan további sztárokkal fogunk találkozni a produkcióban, mint a Yelena Belovát életre keltő Florence Pugh, az Alexi Shostakovot megformáló David Harbour, valamint Melina Vostokoff szerepében Rachel Weisz.

eabhungxoaqok9p.jpg

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8314974960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása