[SDCC 2019] BREAKING: Oscar-díjas színész alakításában tér vissza Penge a filmvászonra

2019. július 21. - Marvel Magyarország

A mai nap legnagyobb meglepetése.

rexfeatures_10082791gk.jpg

Ahogy arra számítani lehetett, a Marvel Studios a minap lerántotta a leplet a soron következő negyedik fázis első projektjeiről, ami 10 filmet és sorozatot takar 2021-ig bezárólag. Egyfajta tradíciónak számít már, hogy a Comic-Conos panelbeszélgetéseik utolsó perceire tartogatják a legnagyobb bejelentéseket, ami idén sem volt másképp: noha rengeteg találgatás övezte az elmúlt hónapokban a stúdió terveit a jövőre nézve, azt senki sem tudta volna elképzelni, hogy a kétszeres Oscar-díjas Mahershala Ali a Fénybenjáró szerepében csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. 

Igen, jól olvastátok, Penge, polgári nevén Eric Brooks a Bosszúállók világának része lesz, viszont a saját trilógiája után már nem Wesley Snipes fogja megformálni a karaktert. Ez a feladat most Mahershala Alira hárul, akit az Akadémia aranyszoborral jutalmazott a Holdfény és a Zöld könyv - Útmutató az élethez című filmekben nyújtott játékáért, ráadásul a szuperhősös produkciók eddig sem estek az érdeklődési körén kívülre, hiszen emlékezetes alakítást nyújtott a Luke Cage első évadában (ami elvileg szintén az MFU része lenne), valamint Aaron Davis hangját kölcsönözte a tavalyi Pókember - Irány a Pókverzumban. A Marvel stúdió elnöke, Kevin Feige a panel után elárulta, hogy eredetileg Ali kereste meg a stúdiót Penge kapcsán: „Mikor Marhershala keres téged, válaszolsz neki.”

Mint fentebb olvashattátok, a Marvel tíz filmet és sorozatot jelentett be a következő két évre, de mivel a Pengéhez nem kötöttek premierdátumot, arra valószínűleg leghamarabb 2022-ben érdemes számítani. Hasonló helyzet áll fenn a Fekete Párduc 2., A galaxis őrzői 3., a Marvel Kapitány 2. és a Fantasztikus Négyes kapcsán – Feige elmondása szerint ezek mindegyike előkészületben van, de korábbi tapasztalatok alapján a stúdió egyelőre nem jelent be két évnél későbbi projekteket. A Penge mindenesetre köztük van, amit az alábbi hivatalos logó is alátámaszt. (Egyúttal remélhetőleg ez a Marvel egy új, sötétebb mozifilmes szegletének előfutára.) 

d_9mcobvuayl1yw.jpg

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8714973002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.07.22. 11:37:49

holy shiet!

kb az év híre számomra!
süti beállítások módosítása