BREAKING: Taika Waititi írja a Thor 4. forgatókönyvét, és rendezőként is visszatér

2019. július 16. - Marvel Magyarország

Megvan az első bejelentés napokkal a Comic-Con előtt.

tor3ragnarek_7.jpg

Csütörtökön veszi kezdetét az év legnagyobb képregényes rendezvénye, a San Diego Comic-Con, ahol a hétvégén a Marvel stúdió is képviselteti magát egy 90 perces előadás keretében. A Marvel Moziverzum soron következő filmjeivel kapcsolatos bejelentésekre ezen a prezentáción lehet számítani, de az már most, stílusosan fogalmazva derült égből villámcsapásként kiderült, hogy érkezik a Thor-franchise negyedik része, méghozzá Taika Waititi irányításával. 

A The Hollywood Reporter írta meg, miszerint a szériát és a címszereplőt a Thor: Ragnarökkel alapjaiban megújító Waititi írja a Thor 4. forgatókönyvét, valamint a rendezői feladatokat is ellátja majd. Ez nemcsak azt jelenti, hogy miután részről részre más alkotók kezébe került a stafétabot, Waititi láthatóan kiérdemelte a stúdió bizalmát, de egyúttal a Mennydörgés Istene lesz az első a Marvel Moziverzumban, aki nem áll meg egy saját trilógiánál – habár sokan azt hitték, hogy önálló produkció helyett a karakter A galaxis őrzői vol. 3-ban jut fontosabb szerephez (a kettő persze nem feltétlenül zárja ki egymást). Mindenesetre a harmadik film pozitív fogadtatását követően ez nem nagy meglepetés, a Ragnarök ugyanis 93%-os értékelésen áll a Rotten Tomatoes kritikaösszesítő oldalon, és pénzügyi szempontból is kiemelkedő a maga 854 millió dolláros összbevételével. 

A Thor 4. érkezése továbbá azt is jelenti, hogy az Akira című manga-adaptáció, amihez Waititi korábban leszerződött, belátható időn belül nem készül el, vagyis a Marvelnél mindenképp prioritást élvez egy újabb Thor-szólófilm. Chris Hemsworth természetesen visszatér a címszereplőként, míg további részletekről, köztük a premierdátumról is várhatóan a hétvégén hull le a lepel. 

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814957304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Róbert Dencsik 2019.07.16. 20:13:16

Nem teljesen értem hogy a Ragnarök miért is áll olyan jól. Igen szórkoztató és látványos film volt. Viszont szerintem kocsit már néha túl tolták a poénkodást. GG2 szintet még nem érte el ahol fullba nyomták a kretént, de azért ez a film sem érdemel 93%ot. Nem volt rossz de azért a túltolás miatt a legjobbak közé nem tenném be...

Marvel Magyarország 2019.07.16. 20:52:32

@Róbert Dencsik: Mint írjuk is a posztban, a Rotten Tomatoes egy kritikákat összesítő oldal. A 93% nem azt jelenti, hogy ez a valaha készült legjobb filmek egyike, hanem azt mutatja, hogy a kritikusok 93%-a hat vagy annál több pontot adott a filmre (ez a gyengébb és jobb alkotásokat elválasztó határ RT-on). Érdemes ilyenkor megvizsgálni a filmek átlagértékelését is, ami jóval reálisabb értéket mutat, ha magát a filmet vizsgáljuk: ez a Ragnarök esetében 7.55/10.
süti beállítások módosítása