A Stranger Things fiatal sztárja is szerepet kaphat a The Eternalsban

2019. július 11. - Marvel Magyarország

Újabb ismert név csatlakozhat a szereplőgárdához.

1035309598.jpg

Már egy teljes hét sem választ el minket a július 18-21. között megrendezésre kerülő San Diego Comic-Contól, ahol a Marvel stúdió végre lerántja a leplet a soron következő filmjeiről, de még így a hivatalos bejelentés előtt is egy újabb nevet rebesgetnek a The Eternals sztárokkal teletűzdelt szereplőgárdája kapcsán. A hírek szerint a Stranger Things fiatal színésznője, Millie Bobby Brown a Godzilla után egy másik nagy franchise, a Marvel Moziverzum részeként is kipróbálhatja magát. 

Az Örökkévalókkal kapcsolatban egyelőre csak annyi biztos, hogy azt az indie-filmek világából érkező, több rangos díjat is begyűjtő Chloé Zhao (A rodeós) fogja rendezni. Angelina Jolie volt az első nagy név, akit szóba hoztak a filmmel kapcsolatban, őt pedig a Trónok harca Robb Starkjaként megismert Richard Madden, Kumail Nanjiani (Übergáz, Rögtönzött szerelem), valamint az Oscar-díj jelölt Salma Hayek követte, de a pletykák szerint a karrierreneszánszát élő, régóta szerződtetni akart Keanu Reevesnek is találtak szerepet. Ehhez az illusztris szereplőgárdához csatlakozhat a legutóbb a Godzilla II. - A szörnyek királyában látott Brown, amit remélhetőleg a többi említett színész mellett valóban megerősít a Marvel a Comic-Con prezentációján, természetesen az általuk megformált karakterekkel egyetemben. 

Habár a filmmel kapcsolatban egyelőre minden hétpecsétes titok, bizonyos források korábban arról számoltak be, hogy a történet jelentős része a kozmikus energiával áthatott Ikaris, valamint párja, Sersi szerelmére koncentrálhat, akiket nagy eséllyel Madden és Jolie fognak alakítani. A film alapjául szolgáló, Jack Kirbyhez köthető képregény egyébként egy szuperképességekkel bíró és közel halhatatlan faj, az Örökkévalók történetét meséli el, akiket az Égiek néven ismert kozmikus teremtmények hoztak létre. A forgatás elvileg már idén kezdetét veheti, míg jövő héten várhatóan a premierdátumról is lehull végre a lepel. 

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6214939354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása