Kiderült, miként hozták vissza a Pókember: Idegenben meglepetésvendégét

2019. július 10. - Marvel Magyarország

A rendező mesélt arról a bizonyos cameóról.

big_startfilmru1419227.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Pókember: Idegenben cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Pókember: Idegenben legnagyobb és egyben legörömtelibb meglepetése, mikor az első bónusz jelenetben megjelenik J. Jonah Jameson. A modernebb köntösbe ágyazott Hírharsona kivetített tudósításában J.K. Simmons ugyanazzal a vehemenciával játssza el a figurát, mint azt egykoron a Sam Raimi-trilógiában is tette, miközben Mysterio hamisított felvételével gyilkossággal vádolja, majd az egész világ előtt felfedi a címszereplő személyazonosságát. JJJ bemutatkozását már sokan várták A csodálatos Pókember-szériában is, arról viszont legfeljebb álmodni lehetett, hogy vele együtt a karakter eredeti megformálóját is sikerül visszahozni. 

Egy a Collidernek adott nyilatkozatában a film rendezője, Jon Watts elmesélte, hogy miként hozták tető alá teljes titokban Simmons felbukkanását: „Mindvégig ez volt a terv, hiszen tudtuk, hogy le akarjuk leplezni Pókember identitását, és hogy be akarjuk hozni ezt a hírekkel kapcsolatos problémát, miszerint sosem tudhatod biztosra, mit higgyél el és mit ne. És eleve őt szerettük volna, de nem akartunk semmit mondani neki vagy bárki másnak, mert nem akartuk, hogy az ügynökei vagy bárki által kiszivárogjon a hír. Szóval az utolsó utáni pillanatig vártunk a hívással, mire bejött és azt kérdezte: »Várjunk, mi van? Hogy mit akartok tőlem?« Eltartott pár másodpercig, mire megértette, de ahogy felvázoltuk neki az ötletünket, azonnal rábólintott, és odáig volt érte, hogy ő lehet az az ember, aki végre lerántja a leplet Peter Parkerről.” 

Watts ezen kívül magáról az utolsó pillanatra hagyott forgatásról is megosztott néhány gondolatot, amit olyannyira titokban szerettek volna tartani, hogy a Disney egyik konferenciatermében állították fel hozzá a zöld hátteret. „Neki is nagyon furcsa volt, ugyanis míg ő azonnal átszellemült ebbe az ikonikus karakterbe, én teljesen tönkretettem az első felvételt, mert nem tudtam abbahagyni a nevetést. Egészen elképesztő volt.” Minden bizonnyal a rajongók is valami hasonlót éreztek a szóban forgó cameót látva, ami remélhetőleg az Idegenben folytatásában már jóval kiemeltebb szerepet vetít előre JJJ és J.K. Simmons számára.

(forrás: We Got This Covered, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9914933494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.07.15. 11:28:05

hatalmas pillanat volt, majdnem leestem a székről.
nagyon jó volt, hogy visszajött.
süti beállítások módosítása