[SDCC 2019] Végre lehullhat a lepel a Marvel Moziverzum jövőjéről: Íme, a menetrend

2019. július 08. - Marvel Magyarország

Ezekre a programokra lesz érdemes figyelni.

d-zudpqxoaeb51v.jpg

A kaliforniai San Diego városában megrendezésre kerülő éves Comic-Con a geekek aranybányája minden nyáron, ami még úgyis rendkívül élvezetes lehet, ha otthonról követjük a legfrissebb fejleményeket. Ezúttal július 18. és 21. között vonultatják fel a különböző kiadók és stúdiók a legkecsegtetőbb felhozatalukat, ez alól pedig a Marvel sem jelent kivételt.

Az idei rendezvényt felettébb nagy odafigyelés fogja övezni a részünkről, elvégre két év után a Marvel Studios visszatér a legendásnak számító H-csarnokba, ahol most, a Bosszúállók: Végjáték és az Infinity-sagát lezáró Pókember: Idegenben bemutatóját követően valószínűleg hivatalosan is terítékre kerül a Marvel Moziverzum jövője. A továbbiakban álljanak itt a Comic-Con minket érintő műsorrendjének legfontosabb részei pontokba szedve, illetve napokra és órákra (természetesen magyar idő szerint) lebontva.

JÚLIUS 18., CSÜTÖRTÖK

  • 22:30 Marvel Games panel. A kiadó betekintést nyújt olyan előkészületben lévő videojátékaiba, mint a Nintendo Switch-exkluzív Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, a kizárólag PSVR készülékekre érkező Marvel Iron Man VR, valamint a Square Enix Bosszúállók-játéka, a Marvel's Avengers, amiből remélhetőleg játékmenet-videót is láthatunk majd a rendkívül megosztó in-game előzetes után. A panel hivatalos leírása ezen felül további, be nem jelentett meglepetéseket is ígér. 

JÚLIUS 19., PÉNTEK

  • 00:30-01:30 Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. panel. A Marvel legelső sorozata most először foglalja el a H-csarnokot (évekkel ezelőtt még Szellemlovas bemutatkozását sem ott jelentették be), hogy a színész- és alkotógárda a jelenleg futó hatodik évad végkifejletéről, valamint a már kamerák elé állt hetedik évadról beszéljen. A S.H.I.E.L.D. ügynökei összes főszereplője, név szerint Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley és Jeff Ward is tiszteletét teszi a rendezvényen.
  • 19:00-19:50 Writing Avengers: Endgame panel
  • 20:00-20:50 A Conversation with the Russo Brothers panel
  • 22:30-23:30 MARVEL COMICS: Spider-Man panel. Nevéből adódóan a Comic-Con a képregényrajongók számára is rengeteg izgalmas újdonságot jelent minden évben, amiket egyaránt nem szeretnénk elmulasztani. Ezen a prezentáción Nick Spencer (Amazing Spider-Man), Seanan McGuire (Ghost-Spider) és Frank Tieri (Absolute Carnage) képregényírók a barátságos és közkedvelt hálószövő jövőjéről osztanak meg újdonsült részleteket.

JÚLIUS 20., SZOMBAT

  • 00:30-01:30 Marvel Animation panel. A Marvel animációs részlegének idei jelenése elsősorban az elmúlt évtizedeknek állít emléket, méghozzá olyan vendégekkel, mint Mark Hoffmeier, aki papírra vetette az 1990-es évek Pókember rajzfilmsorozatát, valamint Marty Isenberg, az X-Men: Az animációs sorozat írója. Ez azért is érdekes, mert egy néhány héttel ezelőtti pletyka szerint az X-Men-rajzfilmsorozat eredeti készítői azon dolgoznak, hogy egy kész koncepcióval tudjanak ajánlatot tenni a Disney befektetőinek a történet folytatása kapcsán. Habár a panel leírása nem említ semmilyen bejelentést, mi mindenképp odafigyelünk majd a fejleményekre. 
  • 22:45-23:45 MARVEL COMICS: Next Big Thing panel. A legendás képregényíró, Jonathan Hickman és C.B. Cebulski főszerkesztő további vendégekkel együtt minden újdonságról beszámolnak egyenesen az Ötletek Házából. A figyelem középpontjában Hickman az X-Men teljes világát megreformáló House of X és Powers of X című magazinjai fognak állni, de ezen kívül is számíthatnak meglepetésekre, akik érdeklődéssel követik a Marvel-képregényeket. 

JÚLIUS 21., VASÁRNAP

    • 02:15-03:45 Marvel Studios panel. A Comic-Con egyik leghosszabb prezentációjában a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige minden bizonnyal végre lerántja a leplet a Marvel Moziverzum soron következő Negyedik Fázisáról. Nemrég olyan híreszteléseket is olvashattunk, miszerint a H-csarnok színpadán utoljára összeáll a Bosszúállók eredeti szereplőgárdája, de ami biztos, hogy hivatalosan is hallani fogunk olyanokról, mint a Fekete Özvegy, az Örökkévalók és a Shang-Chi, a további, egyelőre csak pletykált filmekről nem is beszélve. A stúdió előadása mindenesetre sosem telik meglepetések nélkül, szóval biztosak vagyunk benne, hogy lesz mit olvasnia a koránkelőknek a reggeli kávé mellett.

A másfél hét múlva kezdődő rendezvény előtt egy terjedelmes írásban fogjuk összeszedni mindazt, amit idáig a Marvel Moziverzum jövőjéről tudni lehet, valamint megpróbáljuk megtippelni, hogy milyen produkciók bejelentését hozhatja magával az idei Comic-Con. Mint látható, érdemes lesz figyelemmel követni minket a különböző felületeinken, mert ahogy minden évben, úgy 2019-ben is első kézből tervezünk beszámolni a San Diegóban történtekről. 

(kép forrása: MCU Direct)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4414931428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása