A Pókember: Idegenben által inspirált tartalommal bővült a Spider-Man

2019. július 02. - Marvel Magyarország

Újabb meglepetés a játékosok bizalmáért cserébe.

d-bcwqswkaeu1mg.jpg

A PlayStation 4-exkluzív Spider-Man kétségkívül a tavalyi év egyik legnagyobb videojátékos sikere volt. Amellett, hogy heteken át vezette az eladási toplistákat, valamint az előző tizenöt év legnépszerűbb szuperhősös játékává vált, mind kritikai szempontból, mind pedig a játékosok részéről pozitív fogadtatás övezte. Ennélfogva az Insomniac rendre kedveskedett valamilyen ingyen letölthető bónusz tartalommal a fizetős, szorosan a játékmenet részét képező The City That Never Sleeps című háromrészes DLC-n kívül is. Így került bele a játékba az ezrek által követelt pókruha a klasszikus trilógiából, két Fantasztikus Négyes központú szerkó, és most újfent ismerős darabokkal bővült a virtuális Peter Parker gardróbja. 

Az apropót magától értetődően ezúttal a legújabb, Idegenben alcímre keresztelt Pókember mozikba kerülése szolgáltatta. Ha minket kérdeznek erről, azt mondtuk volna, hogy az új filmben bemutatásra kerülő jelmezeket minden bizonnyal átmentik a Spider-Man potenciális második részére, de mint az Insomniac bejelentette hivatalos közösségi média oldalain, nemcsak a vörös-fekete, de még a produkcióban a SHIELD-től kapott lopakodó ruhát is magunkra ölthetjük a legújabb frissítés telepítésével, méghozzá ingyenesen. Ezzel gyakorlatilag teljessé vált a Marvel Moziverzumban látott pókruhák felhozatala, elvégre a Stark-jelmez mellett Peter házi készítésű szerelése, illetve a Vaspók-páncél is viselhető a játékban.

A Pókember: Idegenben hazánkban a vártnál egy nappal hamarabb, már július 3-tól, szerdától egész nap látható lesz a legtöbb moziban, július 4-től, csütörtöktől pedig mindenütt, ahol csak vetítőgép van az országban.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1414923284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása