Pozitív fejleményekkel szolgált a folytatásról az Irány a Pókverzum producere

2019. június 28. - Marvel Magyarország

Még csak most vette kezdetét Miles Morales története.

pokember-irany-a-pokverzum-box-office.jpeg

Még be sem mutatták a Pókember - Irány a Pókverzumot, mikor már arról lehetett olvasni, hogy a Sony Pictures animációs részlege nemcsak folytatást, hanem egy női karakterekre összepontosító mellékszálat is szeretne készíteni. Habár az alternatív világok hálószövőit bemutató mozifilm a pénztáraknál nem aratott akkora sikert, mint azt a stúdió remélte, ez hirtelen másodlagossá vált a díjszezonban való elismerését követően. A legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjnál elvégre nincs szükség nagyobb motivációra, hogy elkészüljön a következő felvonás.

Erről maga a film producere, a jövő héten mozikba kerülő Pókember: Idegenben népszerűsítésével elfoglalt Amy Pascal biztosította a rajongókat egy a Gizmodónak adott nyilatkozatában: „Természetesen keményen dolgozunk a folytatáson. Számíthattok egy újabb filmre.” A legutóbbi információk szerint az Irány a Pókverzum folytatását Joaquim Dos Santos rendezheti, akinek olyan népszerű rajzfilmek találhatóak a kreditjei között, mint Az igazság ligája: Határok nélkül, az Avatar - Az utolsó léghajlító vagy a Korra legendája. A forgatókönyvet David Callaham (Wonder Woman 1984) jegyzi.

Az Irány a Pókverzum sikeréhez nagyban hozzájárult Chris Miller és Phil Lord közreműködése, akik olyannyira megszerették a Marvel-univerzum falmászóit, hogy állítólag több tévésorozat előkészületein dolgoznak a szereplésükkel: „Csinálunk néhány sorozatot is, amelyek a nagy egészet látva fognak értelmet nyerni. Szerintem fantasztikusak, most készítjük elő őket” – mondta Pascal ezekről a rejtélyes, egyelőre konkrétan meg nem nevezett projektekről.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9414916872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása