Igazi nosztalgiabomba lesz a Bosszúállók: Végjáték külföldi DVD/BD megjelenése

2019. június 26. - Marvel Magyarország

A rajongóknak érdemes lesz odafigyelni erre.

avengersendgame5ce30b0be728c.jpg

Habár a Bosszúállók: Végjáték még le sem került a hazai filmszínházak műsoráról, az Egyesült Államokban pedig éppen ezen a hétvégén tér vissza az Avatar bevételi rekordjának megdöntését remélve, a stúdió idő közben bejelentette a film házimozis kiadásának részleteit. A tengerentúlon a DVD- és BD-változat mellett UHD-ban is beszerezhető lesz augusztus 13-tól a Marvel Moziverzum első három fázisának kicsúcsosodása, míg digitálisan két héttel korábban, július 30-án válik elérhetővé. 

Talán mondanunk sem kell, hogy rengeteg extra tartalom kap helyet a korongokon. Akik a digitális kiadás mellett teszik le a voksukat, megnézhetnek egy exkluzív, Steve Rogers és Peggy Carter táncáról szóló videót, amely a karakterek útját fogja bemutatni a kezdetektől egészen a Végjáték fináléjában látott nagy pillanatig. A DVD- és BD-megjelenés magába foglal egy-egy összefoglaló videót Amerika Kapitány, Vasember és Thor főszereplésével, rengeteg színfalak mögötti felvétellel például Chris Evans alakításairól, Robert Downey Jr. beválogatásáról, valamint arról, hogy miként született meg a duci Thor. A filmekben egyaránt hosszú utat bejáró Fekete Özvegy szintén részesülni fog egy saját összeállításban, ráadásul az egyik videó a Végjáték emlékezetes jelenetének kulisszái mögé is betekintést enged, ahol a Marvel Moziverzum összes hősnője összefogott Marvel Kapitány vezetésével.

Az első évtized nosztalgiavasútját egy Stan Lee-ről megemlékező kisfilm teszi teljessé, amiben a készítők és a színészgárda leróják tiszteletüket a képregény legendás alakja előtt, miközben felidézik cameo-szerepeit. Az extrák között felfedezhetünk még hat törölt jelenetet (Goji Berries, Bombs on Board, Suckiest Army in the Galaxy, You Used to Frickin’ Live Here, Tony and Howard, Avengers Take a Knee), egy bakiparádét, illetve a rendező- és írópárossal készült audiokommentár sem maradhat el. Joe és Anthony Russo többek közt azt is elmesélik, hogy milyen kihívásokkal járt gyakorlatilag egymással párhuzamosan forgatni a Végtelen háborút és a Végjátékot. 

A Bosszúállók: Végjáték hazai megjelenéséről egyelőre nincs információnk, de korábbi tapasztalatok szerint legkésőbb kora ősszel, minden bizonnyal egyedül DVD-kiadásban számíthatunk a Marvel Moziverzum grandiózus felvonására. 

avengers-endgame-bluray-cover_4fpn.jpg

(forrás: We Got This Covered)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914913840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása