Így jutott Anthony Mackie tudomására a Bosszúállók: Végjáték befejezése

2019. május 07. - Marvel Magyarország

A színész először mesélt a film nagy pillanatáról.

captain_america-civil_war-anthony_mackie-photofest-h_2019.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Miután a Bosszúállók győzelmet aratnak Thanos erői felett, Amerika Kapitány vállalja a feladatot, hogy Banner az Ősmágusnak tett ígéretéhez híven mindegyik Végtelen Követ visszahelyezze eredeti helyére, ahonnan korábban elmozdították őket, ám Kapi úgy dönt, hogy inkább a múltban marad, és leéli életét kedvesével, Peggy Carterrel. Az idős Steve ezt követően visszatér a Marvel Moziverzum fő idővonalára, hogy átadja a pajzsát Sam Wilsonnak, azaz a Sólyomnak, és ezzel belőle váljon az új Amerika Kapitány a képregényeknek megfelelően.

Anthony Mackie egy közelmúltban adott nyilatkozatában elárulta, hogy elsőként nem más, mint maga Chris Evans beszélt neki a film utolsó perceiről: „Éppen nála voltunk, mikor megkérdezte tőlem, hogy »Izgatott vagy?« Én meg csak: »Te meg miről beszélsz?« Erre ő: »Nem is tudsz róla?« Felugrott, kirohant a szobából, és egy forgatókönyvvel tért vissza.” – mesélte a színész, majd hozzátette, hogy kvázi egy érzelmi hullámvasúttal ért fel mindkettejüknek a jelenet elolvasása: „Sírtunk. Ittunk. Nevettünk. Nagyon boldog vagyok, amiért Chris-szel együtt élhettem meg ezt a pillanatot – és itt nem kizárólag arra gondolok, mikor megkapom a pajzsot, hanem hogy tőle tudhattam meg legelőször, mi fog történni.”

„Amikor találkozunk vele a film végén, Steve már leélte az életét, amire mindig is vágyott. Megtalálta azt a boldogságot, amiről Tony [Stark] beszélt neki.” Mackie ezután az ominózus jelenet felvételéről is mondott néhány szót, valamint arról, hogy mit jelentett számára felvenni a pajzsot: „Sokat jelent számomra, hogy a fiaim egy fekete fickóként láthatják Amerika Kapitányt, az meg pláne, hogy ez a fickó én vagyok a szemükben. Így ez a pillanat nem csak abból állt, hogy »Hé, színészkedünk.« Sokkal több volt annál. A csapó után sírni kezdtem. Chris sírni kezdett. Russoék is sírni kezdtek. Mindenki sírni kezdett. Meglehetősen érzelmes nap volt.”

Felettébb érthető, hogy a forgatás az egész stábot megviselte, hiszen Mackie és Evans több mint öt éve dolgoztak együtt elsőként az Amerika Kapitány: A tél katonáján, ami hovatovább Joe és Anthony Russo első marveles rendezése volt. A színész egyébként nemsokára Sebastian Stan oldalán tér vissza a Disney saját streamingoldalára szánt Falcon and Winter Soldier-sorozatban, amely most már minden kétséget kizáróan a Bosszúállók: Végjáték eseményei után fog játszódni. Izgatottan várjuk, hogy Sam Wilson rászolgáljon benne az Amerika Kapitány névre.  

(forrás: IMDb, THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6314804288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása