BREAKING: Sorozatban tér vissza a Robbie Reyes-féle Szellemlovas!

2019. május 01. - Marvel Magyarország

A közönségkedvenc karakter megkapja a kiérdemelt rivaldafényt.

ghost-rider-gabriel-luna-show.jpg

Miután a Netflix-szel finoman szólva is megromlott a kapcsolata, a Marvel univerzum gyakorlatilag futótűzként terjed végig a Hulun, ugyanis a nemsokára harmadik évadával visszatérő Runaways, valamint a februárban berendelt, előkészületben lévő animációs sorozatok mellett 2020-ban két vadonatúj élőszereplős sorozattal bővül a streaming szolgáltatás kínálata, nevezetesen a Ghost Riderrel és a Helstrommal.

A Szellemlovasra koncentráló sorozat főszereplője Robbie Reyes lesz, aki valahol Texas és Mexikó határánál éldegélve engedi szabadjára a Bosszú Szellemét, hogy védje az ártatlanokat, miközben a benne lakozó erővel is szüntelenül viaskodik. A vezetőproduceri és egyúttal showrunneri szerepköröket Ingrid Escajeda (Empire, A törvény embere) tölti be, de producerként Paul Zbyszewski (A S.H.I.E.L.D. ügynökei, Lost) és a Marvel Television elnökeként ismeretes Jeph Loeb szintén segítségére lesz.

A kifejezetten megosztóra sikeredett Nicolas Cage-féle mozifilmeket követően a karakterrel 2016-ban tettek egy újabb próbát, ám akkor már csak a televíziók képernyőjén. A Gabriel Luna által megformált Robbie Reyes hatalmas népszerűségre tett szert A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben, olyannyira, hogy többen is egy saját show-t követeltek számára. Habár az megerősítést nyert, hogy Luna visszatér a szerephez, a sorozat állítólag teljesen figyelmen kívül fogja hagyni korábbi feltűnéseit.

Ami pedig a Helstromot illeti, a leírás szerint Daimon és Ana Helstrom egy titokzatos és nagy hatalmú sorozatgyilkos gyermekei. A testvérpár komplikált dinamikával egybekötve vadássza le az emberiség legalját, amely mind viselkedésükben, mind képességeikben megmutatkozik. A sorozat showrunnere a fentebb már említett Zbyszewski lesz, míg Jeph Loeb itt is producerként fog közreműködni.

A füzetekben Daimon Hellstromot csak úgy ismerhetjük, mint a Sátán Fia, aki saját képregényeit megelőzően kezdetben Ghost Rider sorozatában tette tiszteletét. A karakter démoni erővel bír, ráadásul képes oda-vissza utazgatni a pokol és az általunk ismert valóság között. Tekintettel arra, hogy a Helstrom testvérek és Szellemlovas ugyanabban a világban léteznek a képregények lapjain, így szinte biztos, hogy a két tévésorozattól számíthatunk bizonyos átjárásra.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8414798040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása